24. apr 2009 7:14
Pred leti so ponekod delili bele in naravne barve vrečke iz blaga, bombažne. Bile so različnih velikosti, odvisno od trgovine, privatnika. Tudi skuhaš jih lahko. Jaz jih še vedno imam. Ena je od peka, duga od galanterije, kjer sem kupovala neko darilo, pa ena z lepim drevesom in napisom eko, pa še nekaj jih imam. V avtu vedno vozim najmanj 2, da imam pri roki, ko slučajno potrebujem. Imam pa še od mame, i jih je sama šivala.
Pred kratkim sem eno tako sešila sosedi iz stare bele rjuhe iz bombaža. Vse stranice so dvojno skup zašite, ročaji ojačani, robovi dvojni. Je zelo lepo izpadla, pa taka malo večja je. Potem sve gor narisale rožice z alkoholnimi flomastri,na vsako stran dve, tako da je izpadla kar lepa, pa še unikat je.Škoda, da je nisem poslikala. Če pa se bom doma spomnila, bom poslikala mamino.
Pa sedaj sem se spomnila, pred kakim dobrim letom so imeli v šparu akcijo in to knor. Kupiti si moral 8 juh in si dobil taki velik cekar iz jadrovine z usnjenim ročajem, rjave barve in z drobnim zelenim tiskom Knorr.
Kyara