15. apr 2013 15:51
Poklon: Njegov blog je nekaj takega, kar bi bil komot Apple-ov izdelek. Na kaj bolj vrhunskega še nisem naletela.
Vanja
15. apr 2013 15:51
Poklon: Njegov blog je nekaj takega, kar bi bil komot Apple-ov izdelek. Na kaj bolj vrhunskega še nisem naletela.
Vanja
15. apr 2013 16:19
Uffff a bo le kaj novega... jaz sem že vse pogledla... na taki estetiki si je lepo učke spočit...
15. apr 2013 18:59
Res je, bannanna. Že to, kakšno fotko iz navadne sardele naredijo, pa čebule, kajne?
mamamia
15. apr 2013 19:30
Ma ja, ene dve strani nazaj sem napisala kako izgleda šele kaleči krompir ... Katerega izgled trenutno v kleti ni nič kaj lep. Samo s tisto fotografijo sem ga pa kar vzljubila.. aahahahaha
16. apr 2013 11:39
Bannanna, do danes še nisem zasledila tvojega bloga... res si mojstrica, vse pohvale si zaslužiš!! le tako naprej!
Sunny09
17. apr 2013 13:14
Evo. Danes pa objava na bratinov.si ko še špeh izgleda seksi ;)
17. apr 2013 13:37
hehe, saj špeh v klobasi vedno zgleda seksi.
Sonja
18. apr 2013 9:35
Glede Bratinovega bloga se vidi, da gre za profesionalnega fotografa, ki se ukvarja s fotografijo in dela res lepe sterilne fotke hrane. Če se še tako trudim, mi ne bo uspelo narediti podobnih fotk. Nismo vsi rojeni za fotografijo oziroma vsaj jaz nimam tistega fotografskega pogleda.
Tudi jaz sem nekaj časa iskal bannanin blog in ga kasneje našel, tako, da sem tam reden obiskovalec. Všeč mi je vse kar objavlja, pa čeprav niso vsi recepti meni pisani na kožo (sploh mesni).
DBpek http://easy-recepti.blogspot.com/
19. apr 2013 21:18
Jaz se pa se priklonim našim fotografom na kulinariki,ki jih vsak dan občudujem.Kosilo slikce in to je to.Bi bila lepa knjiga teh slik,čisto naravno iz mize v foto.Bravo.
dari
19. apr 2013 21:43
dari je napisal/a: |
Jaz se pa se priklonim našim fotografom na kulinariki,ki jih vsak dan občudujem.Kosilo slikce in to je to.Bi bila lepa knjiga teh slik,čisto naravno iz mize v foto.Bravo.
|
C'mon! To je točno tako, kot če bi enačil kvaliteto Dr. Romanov s Prešernom, Cankarjem ali Shakespearom.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom