22. apr 2013 11:18
Še dobro, da spoštujemo različne okuse
Bratinov ima čudovite fotografije mrtve narave, estetsko dovršene, a hladne, ne vzbujajo mi teka, a so odličen material za razstavo.
Na primer včerajšnje testenine: nobene sočnosti ni na njih, šparglji so meni okusnejši vsaj malo na olju popečeni, surovi mi k suhim testeninam res ne grejo.
Seveda je vse to čisto oseben pogled, moj.
Ne gre primerjati slik iz Kosil in slik profesionalnega fotografa, to sta dve neprimerljivi stvari in tudi ne vidim potrebe po tem, želela pa bi malo strpnosti in pogled v stran, če nam nekaj ni po godu, ne takoj skakat in renčat na "krivca", da o klicanju "policijskih intervencij" ne govorim.
Tale kulinarika je lep prerez družbe, življenja, in v njej je dovolj prostora za vse, ravno to jo dela živo.
Vem, da je težko sprejemat drugačnost, sploh "k elitizmu stremečim umom", ki hkrati pozabljajo, da so prav oni odličen material za manipulacijo, tudi tako s hudimi posledicami, kot nas uči (a ne nauči) zgodovina.
Kar se foušije tiče očitno pisci izhajajo iz sebe
lp
Aha, vidim, da je bratinov napisal recept včerajšnjih testenih, bere se odlično, a nič od tega ne najdem na fotografiji.
mzm
Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 22. 2013 11:20