pertnerja izvajata spomladanske aktivnosti na vrtu,prekopavanje,gnojenje,oblikovanje gred in setev povrtnin.mene pa zanima kdo komu pomaga ,žena možu ali mož ženi.pa lep pozdrav. hmm
Temo je spremenil(a) rimljanka dne 19. apr 2009 6:52
pertnerja izvajata spomladanske aktivnosti na vrtu,prekopavanje,gnojenje,oblikovanje gred in setev povrtnin.mene pa zanima kdo komu pomaga ,žena možu ali mož ženi.pa lep pozdrav. hmm
Temo je spremenil(a) rimljanka dne 19. apr 2009 6:52
18. apr 2009 16:27
In to je pomembno - Zakaj? A ni važno, da sta oba v vrtu in se vmes še kaj prijetnega pogovoria ali pa flirtata?
Vsaj tako je pri nas...
Vanja
18. apr 2009 17:51
Bravo Vanja
Pa nadaljujmo zgodbo. Pride čas pletja, pletja, pletja, pobiranja pridelkov in vlaganje,...
WRAN51 je napisal/a: |
mene pa zanima kdo |
WRAN51 je napisal/a: |
komu pomaga ,žena možu ali mož ženi.pa lep pozdrav.hmm |
neznan uporabnik
18. apr 2009 18:12
vanja ,a mož pa žena flirtata,hmm.pa lep pozdrav. hmm
18. apr 2009 22:17
wran,verjetno se samo delaš neumnega!Upam,da nisi zares sarin
18. apr 2009 22:48
Joj pa ne že spet....Kako lahko uporabite take besede...delaš neumnega-upam da nisi zares.Eni si preveč dovolite na Vašo žalost. selvi
18. apr 2009 23:44
sej to je prav lepo da sta mož in žena na vrtu, kaj pa mi ko sploh na vrsto ne pridemo. vsepovsod so same luknje od voluharjev. pa ne vem kaj storiti?! ima katera kakšno idejo?menda imajo 3x na leto po 9 mladih. pol veste koliko jih je na leto. hvala leptir
19. apr 2009 20:56
Ja moj radič v jeseni je tudi ves pojedel... petardica
28. apr 2009 20:46
Leptir,baje pomaga če nasadiš bob ,ta naj bi voluharjem smrdel.Ti Wran pa lloparto v roke ,pa njivo štihat,pa kakšno neumnost manj pisat jampinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolka v srajčki
Jernejeva sadna torta s smetano