Zanima me kje bi se dalo iz prve roke kupiti lončarske izdelke: RIMSKI LONEC in GURMANSKI LONEC?
Temo je spremenil(a) solzica dne 25. apr 2003 12:19:38
Temo je spremenil(a) solzica dne 25. apr 2003 13:26:58
Zanima me kje bi se dalo iz prve roke kupiti lončarske izdelke: RIMSKI LONEC in GURMANSKI LONEC?
Temo je spremenil(a) solzica dne 25. apr 2003 12:19:38
Temo je spremenil(a) solzica dne 25. apr 2003 13:26:58
25. apr 2003 13:50
Kaj pa tiste lončarije v okolici Komende in Most, mi smo šli pekače kar tja iskat, sicer se ne spomnim točno, kam, sledili smo pač tablam. Takrat sva z mamo sicer nabavili samo okrogle pekače za potice. Jaz pravim, da mora biti ta prava slovenska potica pečena v lončenini. Model je pa še za okras, jaz imam v njem suho sadje, prav luštna dekoracija. Lp Loni Sem malo pobrskala po spominu in imeniku - Lončarsko podjetje Komenda, Mlaka 4. Pokliči in povprašaj... Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 25. apr 2003 13:52:51
5. maj 2003 8:36
Pod temo Rimski lonec spodaj (kakšen mesec nazaj) je točno napisano.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako