Prosim za pomoč.Delamo fasado pa me zanima če ima mogoče kdo kako dobro rdečo barvo,oziroma številko kake bordo rdeče barve in proizvajalca.Kombinirali bomo z sivo.Hvala
leni1
Prosim za pomoč.Delamo fasado pa me zanima če ima mogoče kdo kako dobro rdečo barvo,oziroma številko kake bordo rdeče barve in proizvajalca.Kombinirali bomo z sivo.Hvala
leni1
15. apr 2009 21:58
http://www.jub.si/ pri njih ti naredijo tudi barvno študijo za tvojo hišo... biba
15. apr 2009 21:59
Je pa meni osebno ta kombinacija noro dobra!! biba
15. apr 2009 22:20
Kakor kje, na vasi je hudo neprimerna, v mestu je lahko zelo lepa. Moje mnenje je pač tako. Za hišo je, po mojem mnenju treba presoditi, kako se bo podala v okolje, kjer stoji.
rimljanka - zasebno mnenje
15. apr 2009 22:38
rimljanka je napisal/a: |
Kakor kje, na vasi je hudo neprimerna, v mestu je lahko zelo lepa. Moje mnenje je pač tako. Za hišo je, po mojem mnenju treba presoditi, kako se bo podala v okolje, kjer stoji. rimljanka - zasebno mnenje |
Vanja
16. apr 2009 16:19
Je pa najbolje, da pri proizvajalcu pridobiš vzorčke in jih doma preiskusiš kar na stiroporju, pa še tako se bo lahko zgodilo, da boš zelo presenečena nad celotno zadevo , ko bo končana.Tako se je zgodilo pri nas
mizarka
16. apr 2009 17:43
Previdno z rdečo. Sicer pa predlagam, da kupiš nekaj različnih barv, ki so ti všeč, v najmanših možnih količinah (lončkih) in jih nanosi na fasado. Tako boš najbolje videla, kako bo barva izgledala v živo in si lahko premisliš preden investiraš v delo in material za celo hišo.
Moj predragi sin je barval dnevno sobo rdeče in me (seveda) ni poslušal, ko sem mu svetovala kakšna bo v redu. Potem me je ob 9h zvečer ves obupan klical, da je barva, ki jo je nanesel rdeča kot gasilski tovornjaki... Seveda je naslednji dan barval s tisto , ki sem mu jo jaz svetovala.
Vanja
16. apr 2009 20:14
Meni je všeč to,da kombinirate s sivo.Pri nas ima nekdo celo hišo popolnoma rdečo,niti kapljice druge barve. Izgleda grozno...res grozno...ko bi vsaj okrog oken in vrat dal bele robove. Roncolino
16. apr 2009 20:42
Meni gre pa noro na živce rdeče-siva. Vsaka druga hiša je že takšna . ful dolgcajt.Se pa podpišem pod rimljankin post , se strinjam v kakšnem okolišu hiša stoji,. LP ČRNICAneznan uporabnik
16. apr 2009 20:50
tokrat se pa moram strinjati z rimljanko,na podeželje spadajo naravne barve.rdeča hiša sredi zelenega pobočja je grobi poseg v naravo.kombinacije z sivo pač trenutna moda.pa lep pozdrav. hmmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla