17. apr 2009 7:14
Evo, pa pravijo, da je gospodarska kriza. Če bi se našel proizvajalec za " ta pravi " likalnik, bi se prodajal za med.
ežoj
17. apr 2009 7:14
Evo, pa pravijo, da je gospodarska kriza. Če bi se našel proizvajalec za " ta pravi " likalnik, bi se prodajal za med.
ežoj
17. apr 2009 10:56
Če najdete takega, ki sam lika, me prosim TAKOJ obvestite. Tudi jaz uporabljam za likanje tisto, ne preveč prijazno besedico .
Julija
17. apr 2009 18:41
mamamia, a tisti nastavek paše samo na točno določeni likalnik ali na vsakega? Imam ravno novega, ki se je sicer po 2 mesecih pokvaril in sem ga reklamirala, in zato bi mi univerzalni nastavek prišel prav.
18. apr 2009 11:01
Julya je napisal/a: |
Če najdete takega, ki sam lika, me prosim TAKOJ obvestite. Tudi jaz uporabljam za likanje tisto, ne preveč prijazno besedico [bljak][bljak]. Julija |
18. apr 2009 12:28
Na tržišču je cel kup likalnikov in težko je priporočati kateri je najboljši. Moj ni nikakršen mercedes med njimi, sicer pa lepo lika, a moj naslednji izbor bo samo takšen likalnik, kjer se v kotliček med likanjem lahko doliva voda. Mojega moram na žalost ohladiti in spet doliti vodo, kar se mi ponadavi zgodi sredi likanja in me spravlja v slabo voljo. Kadar imaš kake tri žehte za zlikat, en kotliček ni dovolj. Torej, zame je ta faktor najpomembnejši. Sweetie
19. apr 2009 20:49
Zanima me, če obstaja likalnik na kotliček, da ni treba ves čas prsta držat na gumbu za izpust pare. Kaj pa brez kotlička, s katerim tovrstnim likalnikom ste najbolj zadovoljni?
19. apr 2009 21:04
andrejka mislim, da ne, vendar se tako navadiš, da se sploh ne zavedaš, da ržiš ... sploh, če likaš po 7-9 strojev na teden tako kot jaz.
O tistem likalniku, da bi likal sam raje ne razmišljam :(
kobra 1
19. apr 2009 21:18
Jaz pa uporabljam parni likalnik od Tefala in sem zelo zadovoljna! Za likanje uporabljam čisto navadno vodo. Likalni pa samo včasih malo stresem, da gre vodni kamen ven (kolikor se ga pač nabere), drugače pa ima tudi neko zadevo za razbijanje vodnega kamna. Kupila sem ga enih 5 let nazaj, mislim da za enih 10 tisočakov, pa še vedno lika kot nov. Lani sem takega podobnega kupila mami za rojstni dan, pa je zelo zadovoljna z njim - pravi da ji je zdaj prav fajn likat! Ta pa je stal 70€ - to pa ni noben denar za zadevo, ki ti olajša delo. LP Tanjika82
20. apr 2009 13:09
Jaz imam "likalno postajo"od Karchera in sem maksimalno zadovoljna(kupila v Hoferju). kalciclKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Hrustljav rogljiček s sladoledom