Prvič kupujem sesalec in prosim za vaša mnenja in izkušnje glede nakupa. Do sedaj smo preživeli brez sesalca, torej le s pometanjem in pomivanjem tal. Zdaj pa rabimo eno bolj preprosto rešitev saj zadnja leta pridno delamo otroke, ki se v trenutku iz ljubkih dojenčkov spremenijo v hitro premikajoče se malčke in veselo tekajo po stanovanju gor in dol, najraje s kakšnim piškotom v roki (kje so ga dobili, meni ni znano), po njihovi poti pa se še bolj veselo zbirajo velike druščine mravelj. V bistvu bi jaz že zdavnaj kupila sesalec, samo ko vidim to ogromno ponudno na trgu, mi motivacija drastično pade. Zato vas prosim za pomoč - kaj kupiti. Zdaj ga pa res že nujno rabim.
Po stanovanju imamo večinoma ploščice, deloma parket. Nimamo preprog, stopnic, niti domačih živali (razen obilice nepovabljenih mravelj). Imamo alergika na hišni prah, zato rabimo sesalec, ki ne dviguje prahu. Rada bi imela pokončega (sesalec seveda), z vrečkami, ki se jih nabavi v vsakem mercatorju, kakšne posebne dodatne funkcije niso potrebne... v bistvu pa nimam pojma, kaj bi bilo najprimernejše za naše stanovanje. vem samo, da krtače za preproge ravno ne rabimo