22. jul 2010 11:56
Pozdrav! Sem ujela nekega ciklonskega, 3700w na neki tele prodaji, mislim, da je bil za okoli 39€, ga ima katera? In še, je katera ujela kje se ga dobi, sem pogledala top-shop, drugega pa trenutno ne najdem... hvala m. terakota
22. jul 2010 11:56
Pozdrav! Sem ujela nekega ciklonskega, 3700w na neki tele prodaji, mislim, da je bil za okoli 39€, ga ima katera? In še, je katera ujela kje se ga dobi, sem pogledala top-shop, drugega pa trenutno ne najdem... hvala m. terakota
22. jul 2010 11:59
sem našla, od šivanke do slona.net...groza...že vidim, da bom mogla celo študijo sesalnikov napravit, če bi hotela izvrati ok;recimo: kaj za vraga je HEPA filter? In sedaj naj ga še perem po vsaki uporabi? hm,,je pa ugodno, jaz pa nimam časa in so mi zagotovili, da ga lahko vrnem,če ne bom zadovoljna. Pa da vidimo... terakota
22. jul 2010 22:54
Ja, jaz si bom enkrat tut Dysona omislila!!! Upam. lucys
5. sep 2011 21:45
ali ima katera tega http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_1687_go241
predvsem me zanima koliko časa se sesa z enim polnjenjem, pa tudi kako posesa
Lp,
onaonKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirin kruh s semeni
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom