23. apr 2009 10:39
ojoj, ne mečem bjond v isti koš - imam dve hčerki - obe naravni blondinki - zlatolaski... a sta resni kot hudič! pa nič po meni - sem pa naravna rdečelaska... jaz sem bila vedno bolj lumpa... ona bijonda - čepinova - poglejte jo dobro, saj njen look vse pove... kaj naj razlagam?! glede susan pa čepinove mi je bilo malo žaljivo stavit dve različici vkup - pa čeprav zaradi 15 minut slave, kot pravi vendy... ja čepinova s svojimi zgodbami niti slavna ni - odvisno kaj vi podrazumevate pod slavo... susan pa se je vpisala v zgodovino - njen nastop bo za večno živ - brezhiben, razen kar se looka tiče... globina in plehkost! glede trenutek resnice - ajajajaaaj... svašta čemo, da čujemo?! meni je pa prav zanimivo kaj se vse ljudem dogaja, in imam manj slabe vesti glede sebe - no, ja! malo se šalim.. a včasih, v mlajših letih smo se res sramovali in sekirali, celo, če je kdo kričal za nami itd... ja in tista aktivna doldajačica (joj res hudo pri njenih letih, da se še išče in ubogi otroci, ko morajo to slišat), svingerica, poplajhana bjonda, krasen naziv o njenem nasmehu sem prebrala - z grotesknim nasmeškom je pripovedovala o svojih podvigih.. pravi izraz - sem ga dolgo iskala, a tisti njen nasmešek me je kar dolgo mučil.. govorica telesa itd.. bil je vulgaren, čuden, kako je zvijala usta in sem pomislila, koliko k...v se je sprehajalo tam noter... bljak! na obrazu ji je pisalo, da je ženšče lahko in tisti njen mož - res, ubogi otroci - dejansko ne morejo biti ponosni na svojo mater in očima itd... škoda!!!! by inteligentka