4. jul 2009 13:55
Fanek ...a ni nekam češko?
Pa naj bo, saj je "Hej Slovani" del naše mladosti.
Japaja, sem vedela, da se lahko zanesem nate.
4. jul 2009 13:55
Fanek ...a ni nekam češko?
Pa naj bo, saj je "Hej Slovani" del naše mladosti.
Japaja, sem vedela, da se lahko zanesem nate.
6. avg 2009 21:04
Ojla, ste že videli novo podobo Susan Boyle? Prava lepotica!!!
6. avg 2009 22:00
daga je napisal/a: |
Ojla, ste že videli novo podobo Susan Boyle?Prava lepotica!!!![]() ![]() ![]() ![]() |
Ravno včeraj videla na TV. Harper's Bazaar ima v septemberskem izvodu članek o njej in so jo res lepo očedili!
Zdaj lahko vse vidimo, kaj dober Make-up artist, dobra osvetljava, fotograf in sem (100%) Photoshop naredijo.
Ji pa iz srca privoščim, da me ne bi narobe razumele. Še vedno se mi oči zasolzijo, ko vidim njen prvi nastop in reakcijo publike.
7. avg 2009 7:14
Nolči, a si spet v fazi, ko ratuješ sitna, ali kaj....Sitnoba ni seksi. Če ne drugega, bi si lahko zapomnila, ker vidim, da skrbno memoriraš moje zapiske. Skuliraj se, sister. Vendelina jr.
7. avg 2009 10:54
Se to nanaša na kaj konkretnega ali gre le za redno mesečno kokodakanje ob polni luni?
nola
7. avg 2009 11:22
Vanja, tukaj je živ dokaz, kaj VSE naredi mejkap pa outfit. Pol je šele Photoshop... (razlika je očitna, a?). In bejb zgleda zdej OK, čist OK... : ) lidka [sonce]
7. avg 2009 11:55
Vendelina: Malo poglej datum, zamudila si za mesec dni ;-)
Jernej - zasebno mnenje
27. sep 2009 22:55
Še nekaj, ob čemer ti stojijo dlake pokonci...
http://www.youtube.com/watch?v=T2G1EFlkLfc
predvsem v drugem delu... a ni balerina fantastična?
28. sep 2009 11:56
Ne samo dlake ... uh, mene je začelo kar v križu špikat samo od gledanja tele kombinacije baleta in akrobatike!
Noro! Jap, tile Kitajci so pa res nekaj posebnega.
28. sep 2009 13:07
Ja, balerina je res fantastična, pa njen "podstavek" tudiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Veganski narezek z nachosi