13. apr 2009 11:19
Vse skup je pa itak za bruhat. Dolores
13. apr 2009 11:19
Vse skup je pa itak za bruhat. Dolores
13. apr 2009 11:38
Ej, Spagon, vidim, da sta z mojo pupo na isti valovni dolžini - sem bila zjutraj prav vesela, ko sem videla, da mi je tole poslala po mailu (meni, strastni oboževalki obeh angleških šovov, tega in x-factorja).Jaz sem ZA! Come on, Susan!
Mojca
13. apr 2009 11:43
Totalno bolano. Dolores
13. apr 2009 11:47
Vendy, tisti s krivimi zobmi je bil Anglež, Paul Potts (2007) - v taisti, angleški verziji šova in ko so ga ponucali za tole priliko
http://www.youtube.com/watch?v=L-dQv7Ek9NA&featu
sem porabila nemalo robčkov
Mojca
13. apr 2009 12:03
MamaF, res je, se strinjam s tabo, zelo ganljivo in Paul je car
13. apr 2009 13:05
Čakaj, če je bil že tisti prodajalec, ki je pel opero, Anglež, pa tale je tudi Angležinja....potem me postaja strah, kaj bodo iz tega arsenala lansirali za tretjo sezono....ajajaj Sicer nočem razbijati veselja fenom od tega šova - samo en info: fazon teh šovov v tem, da prodajajo kratko slavo sleherniku, ker daje to gledanost, gledanost daje oglaševalski denar in ta denar potem kupi tiste, ki bi lahko naredili dobre pesmi in vse, kar gre zraven, za zmagovalca. In če ta zmagovalec nekako ne ustreza vsem marketinškim standardom (pa ga je narod izbral s televotingom), se zgodba hitro pozabi. Recimo Leona Lewis je imela vse znake zmagovalke in zanjo so potem našli dobro ekipo. Po drugi strani pa Jennifer Hudson ni delovala blazno marketinško zanimivo in so jo spravili na drugo mesto.....da je od tam prišla med igralke, igrala v Dream girls in dobila oskarja, priznanje....in ko je šlo vse kot po maslu, je doživela tragedijo o kateri so se mediji kar razpisali Tale granny bo pa čez tri leta pela samo še na proslavah krajevne skupnosti. Mi ostali pa bomo še naprej prepevali v kopalnicah.... Vendelina jr.
13. apr 2009 15:19
Kako vam je pa tale včeč? Sploh je na Beoviziji letos veliko dobrih pesmi, če ste gledali včeraj Spet doma, ste tole že videli. Mogoče ne paše v to temo, pa vseeno. http://www.youtube.com/watch?v=peYDKrXD1DM korenckova
13. apr 2009 17:13
Sorry, mogče sem pa iz drugega časa. Dolores
13. apr 2009 21:20
Pevčeva frizura je zelo eurosong revival..... Vendelina jr.
13. apr 2009 21:26
Dolores, pomoje je na tem svetu veliko več stvari za bruhat in bolanih kot je nastop te gospe.
Mogoče bo ta granny res pela samo na proslavah krajevne skupnosti, sam meni se dopade, ker je osamljena ženska, ki živi sama z mačko in se vsi delajo z nje norca, zbrala pogum in pokazala kaj zna. In to čist dobro! Meni se to ne zdi nič slabega, kvečjemu kul mi je.
saša
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poke skleda z lososom
Široki rezanci z grahovim pestom