11. apr 2009 5:57
Tudi jaz imam sosede, ki se jim je lepega dne "utrgalo". Bila sta vesela,da jih je moj kuža, ki je mimograde ****-tzu (torej res majhen)prišel pozdraviti, gospa je imela vedno priboljšek pripravljen zanj, potem pa se je vse končalo. Na vrtu imamo ograjo, vendar se mu je uspelo izmuzniti pod mrežo tako kot vsak dan. In nekega dne ga je sosed brcnil, da je zatulil in zbežal,sosed pa je začel vpiti, da ga bo zadavil, če še enkrat pride skozi ograjo. Bila sem tako šokirana, da sem ostala brez besed. Nadaljevalo se je še s sosedovo psičko, ki jih je prav tako prišla pozdraviti vsak dan. Tudi zanjo je zagrozil, da jo bo ubil z motiko. Nakar je sledilo to, da si je kompletno parcelo zagradil, zasadil z vsemi mogočimi drevesi, grmovjem. Vsi sosedje smo bili šokirani, ker nihče ni vedel, kaj se je sploh zgodilo. Tako stanje je že več kot leto dni, z nikomer ne govorita, skratka, nihče jih tudi ne vpraša nič. Sosedi, ki meji z njimi na drugi strani, sta z vročim oljem polila brajdo in dve mladi jablani, ki so jih posadili. Sedaj imam svojega psa na vrvici tudi kadar je na vrtu, da ne bi slučajno spet ušel pod mrežo.In verjemite, da sploh ne grem več rada na vrt, s psičkom grem raje drugam na sprehod, vrt pa sameva. Tako delajo tudi sosedje s svojo psičko.Vsi smo žalostni, ker ne razumemo, kaj se sploh dogaja.
ursula-ce