Poleg sladke potice nameravam speči tudi takšno iz testa za kruh, orehov nadev pa tudi ne bi bil s sladkorjem. Ali samo spustim sladkor ali je potrebno dodati malček soli. Rozine bom pa dala not.
Hvala
Spela
Poleg sladke potice nameravam speči tudi takšno iz testa za kruh, orehov nadev pa tudi ne bi bil s sladkorjem. Ali samo spustim sladkor ali je potrebno dodati malček soli. Rozine bom pa dala not.
Hvala
Spela
9. apr 2009 13:09
Malček soli tako ali tako vedno popetri okus. Pri nas v tako potico s kruhovim testom nismo dajali rozin.
rimljanka - zasebno mnenje
9. apr 2009 14:08
Hvala! Potem bom pa na polovico testa potrosila rozine, druga polovica bo pa brez. Spela
10. apr 2009 9:58
Orehi in pražena čebula, njami, moja najljubša slana verzija potice. Loni Makaroni
10. apr 2009 14:27
Loni, a oboje skupaj? Kako pa to naredis? Slisi se namrec zelo zanimivo. LP, R.
10. apr 2009 14:50
sem ze nasla LP, R.
10. apr 2009 14:53
Loni ali bi lahko malo bolj opisala tole tvojo potico,zdi se mi zanimiviva,ker bi mogoče prav prišla tudi za diabetike ki se ne smejo sladkat s sladko potico in sploh morajo pazit pri pripravi da ni kakšne stvari preveč. mark5Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Raca z rezanci na azijski način