9. apr 2009 7:32
Čestitke in zahvala za opravljeno delo. akim
9. apr 2009 7:32
Čestitke in zahvala za opravljeno delo. akim
9. apr 2009 11:33
Meni je všeč, samo malo časa rabim,da vse naštudiram. Pridni ste bili vsi, ki ste zadevo pripravili. Lp Nasha
9. apr 2009 13:08
Se strinjam s Sweetie, da so naši monitorji bolj v širino kot dolžino in imamo sedaj ob straneh preveč neuporabnega prostora, hkrati pa je stran narejena bolj navpično in moraš non stop rolat gor pa dol! kruhy
9. apr 2009 13:26
To je pa čudno, ker nova stran je precej širša kot je bila stara stran. Dolgi sta pa enako, odvisno pač od vsebine.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. apr 2009 13:35
Nimam povsem nobenega praznega prostora, res je, da delam na prenosniku. Levo je morda slab cm in desno enako, ravno toliko, da ni zasedena cela širina zaslona.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
9. apr 2009 14:59
rimljanka je napisal/a: |
Nimam povsem nobenega praznega prostora, res je, da delam na prenosniku. Levo je morda slab cm in desno enako, ravno toliko, da ni zasedena cela širina zaslona. [rumenimak] rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije |
9. apr 2009 15:06
Debata o praznem prostoru je pa tko bolj... Nekaterim prenosnikom delajo astronomsko ločljivost na majhni površini kar pomeni da še tisti ki dobro vidi slabo vidi. In potem je prostora več. Ni odvisno od računalnika, odvisno je od ločljivosti zaslona. Centimetri so pa tukaj irelevantni, ker pike med zasloni niso primerljive.
Kulinarika.net uporablja 963 točk širine kar je skoraj največ, kar "ne pade ven" iz zaslonov z ločljivostjo 1024 x 768, katerih je blizu 50% in se jim je treba prilagoditi.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. apr 2009 15:12
Moram pohvaliti, vse je zelo jasno in pregledno. Mislim, da nihče ne bo potreboval kakšnih navodil. Tisti, ki so leni, da bi se malo poglobili, bodo še bolj leni, da bi čitali navodila. Pa brez zamere. shakra
9. apr 2009 15:15
Sweetie, tudi meni je to delalo. Osveži, oz. gumb Refresh pritisni, pa bo po moje boljše! lp, [soncnica] jana1
9. apr 2009 17:23
Jernej, pri meni doma je uspelo. Naredila sem "osvežitev" - sedaj so zginile dve črne pike in imam "Mojo beležko". Pozdravček!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Gravče Tavče ali Prebranac