Bravo za Jerneja in Bojana, pa če je še kdo drug imel prste vmes. Super je.
Loni Makaroni
Bravo za Jerneja in Bojana, pa če je še kdo drug imel prste vmes. Super je.
Loni Makaroni
8. apr 2009 16:07
Čao, uuuuaaaaa! Jupiiii! Cel dan sem klikala, kdaj bo stran ponovno vzpostavljena! Super! Vse pohvale J&B! Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)
8. apr 2009 16:08
Sigurno so imeli kak števec klikov naštiman, ker jaz sem tudi šla vsakič, ko sem se pred rač. usedla, malo kliknit.
Loni Makaroni
8. apr 2009 16:15
Iskrene čestitke celotni ekipi in hvala za ves trud, ki ga vlagate...
tulka
8. apr 2009 16:24
Mene malo moti, da je vse tako na levi strani, ne pa sredinsko poravnano. Je pa res, da se bomo morali vsi skupaj navadit. [soncnica] jana1
8. apr 2009 16:32
celotna stran je sredinsko poravnana. Prejšnja KulSlo je bila pa levo poravnana.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenijeneznan uporabnik
8. apr 2009 16:36
Lepo - nimam besed. Čestitke vsem, ki se trudite in še več uspeha v prihodnje. tedi
8. apr 2009 16:56
Zelo mi je všeč. Odkar spremljam Kulinarično Slovenijo, mi je bila vsaka sprememba, ki ste jo naredili, všeč. Vidi se, da vam ni vseeno in s trdim delom nadgrajujete doseženo.
Moram reči, da je tokratna "izdaja" izvrsten presežek in spodbuda za uporabnika, da se bodo vedno še z večjim veseljem vračali na to stran.
Hvala vam.
8. apr 2009 17:00
Tudi meni je stran zelo ušeč. Morala pa se je bom še malo navaditi
8. apr 2009 17:12
Vanja, čarobna beseda je REFRESH...pa boš dobila beležko. Čeveljčkov pa še ne
Bojan Administrator
8. apr 2009 17:16
lepo lepo
samo navadit se bo treba
PitončicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači Ferrero Rocher
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako