9. apr 2009 8:21
Super je ta nov izgled,vse čestitke!!!! funuk11
9. apr 2009 8:21
Super je ta nov izgled,vse čestitke!!!! funuk11
9. apr 2009 8:23
Nove podobe se bo treba privadit, kot marsičesa v življenju. Lahko pa takoj povem, da me moti droben tisk (že tako cele dneve buljimo v različne ekrane in napenjamo oči). Prej je bil tisk pri receptih in mnenjih precej večji in oči so manj trpele. lp Alenka alenka5
9. apr 2009 8:25
Nova stran je čudovita, se bo pa res treba navadit na spremembe. Ampak če si vsak dan gor, ne bo problem, hitro noter padeš. Tudi z moje strani vse čestitke in pohvale za vajin trud. Bravo fanta! linolina
9. apr 2009 8:25
Ja res, recept trenuka je zdaj na vrhu. Pravzaprav se bo vrtelo po 100 slik, torej se bodo menjale nekako v skladu s sezono.
alenka5: Velikost tipografije se ni spremenila. Morda imaš nastavljeno pomanjšavo ali manjše črke na brskalniku.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. apr 2009 8:39
I like it!!!!!!! Super je. Sicer se bo treba navadit, ampak mi je všeč! jana
9. apr 2009 8:47
Super je, čudovito. Pohvale in čestitke vsem, ki so pri prenovi sodelovali. Otilija
9. apr 2009 8:51
Meni je nova podoba zlo všeč, sam mal se še ičem, kje je kaj :)) Čestitke vsem, ki so sodelovali pri prenovi LP mina20
9. apr 2009 8:59
super moje pohvale.... samo da se še navadim na novo podobo... prvi vtis wow ... res spomladanska sprememba.... še enkrat čestitke Seni
9. apr 2009 9:08
Zelo lepa, ampak dosti manj pregledna in uporabna kot prej. LP, Eva
9. apr 2009 9:25
sedaj sem se do solz nasmejala svoji raziskovalni vnemi. Stran ZANIMIVOSTI ne nosi zastonj podnaslova malo za šalo, malo... Grem obešat perilo. Ste mi polepšali jutro. OtilijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Bruschette s paradižnikom in kumarami