8. apr 2009 16:18
Spoštovana avtorja nove podobe spletne strani, v čast nam je lahko, da sta se (verjetno dolge dneve in noči) trudila ustvariti spremembe za nas, uporabnike. Ker pa tukaj že zbiramo vtise posameznikov, bom izkoristila priložnost in povedala svoje mnenje. Meni osebno je bila stara verzija (morda je to samo zaradi tega, ker se nove v te četrt ure, kar sem "gor" še nikakor nisem navadila)likovno in "uporabno" bolj všeč. Zdela se mi je tako originalna, čisto drugačna od vseh ostalih kulinaričnih strani, ki sem jih pač sama kdaj obiskala. Ne vem, kako to ubesediti - z novo podobo ni popolnoma nič narobe - le nekako ... hmmm ... kaj naj rečem ... preveč "razparcelirana" se mi zdi in "podobna" drugim. Saj ne znam povedati, kje je ta "podobnost" - verjetno sem le preveč navezana na podobo stare Kulinarike, hehe. Moje oči očitno lepše sprejmejo razdelitev na daljše stolpce -levo - desno, kot tole novo obliko.
Ampak, prosim, to so le moji prvi vtisi. Sem pač bolj za "preproščino"
in nerada menjam še uporabne stvari, dokler jih lahko uporabljam.
Ne se bat - kljub novotarijam bom še vedno zvesto in odvisniško visela tule gor z vami, če bo le računalnik pri roki
Obilo uspehov pri vajimen delu še naprej!
Mojca