8. apr 2009 18:02
waaaw odlično! Sem najprej iskala, kam se vpriše ime in geslo, hihi. Ja super, nekaj časa se bomo lovili, ampak vedno se je boljš privadit na boljše, kot na slabše ;). Krasni ste, hvala. anka
8. apr 2009 18:02
waaaw odlično! Sem najprej iskala, kam se vpriše ime in geslo, hihi. Ja super, nekaj časa se bomo lovili, ampak vedno se je boljš privadit na boljše, kot na slabše ;). Krasni ste, hvala. anka
8. apr 2009 18:05
Čestitke za tole novo obliko. Se mi je kar zdelo, da bo nekaj takega. Meni je zelo všeč, čeprav se še malo lovim, he he. Jutri bom verjetno že čist "noter padla". Se še kaj javim, če bodo kakšne težave, čeprav menim, da jih ne bo. LP! fakin712
8. apr 2009 18:08
Super tudi meni je všeč ta novi izgled samo se moram še navadit je pa super vse čestitke ustvarjalcem. mark5
8. apr 2009 18:11
Mela bi pa samo eno vprašanje, na prvi strani se stalno menjajo slike receptov, ki jih potem s klikom odpre, ampak se več ali manj ponavljajo eni in isti, kot v nekem krogu, je možno, da bi jih bilo več v tem izboru oz. bi se menjavalo več receptov s slikami? p.s.: sej vem ,sem sitna , samo tole mi je na misel prišlo. Hvala :) anka
8. apr 2009 18:12
Bom še tukaj napisala, nisem temo prej opazila. Potihoma sem nekaj pričakovala, še sama ne vem kaj. To, kar ste nam priredili, je pa višek prizadevanja. Se pravi, KulSlo še vedno živi in bo še dolgo živela. Bravo vsem, ki ste imeli prste vmes. Po resnici povedano, me je pa stiskalo pri srcu od strahu, ko sem nekajkrat poskušala danes na Kul... pa ni šlo. Pozdravček novi podobi!!!!
8. apr 2009 18:18
Zdaj, ko sem vse malo poklikala lahko rečem, vse pohvale ustvarjalcem. Ma fajn je in ko pogruntaš, kje je kaj je vse bolj pregledno. Meni teče gladko na Firefoxu (po osvežitvi). LP sweets
8. apr 2009 18:23
anka...z današnjim dnem se je začela tvoriti ena kolekcija teh slik...iz ure v uro bo večja
Bojan Administrator
8. apr 2009 18:23
kaaaaaaaaaaaaj zelo lepo presenečenje Peugeot ima
8. apr 2009 18:39
Z eno besedo: KRASNO le malo se bo treba še navaditi na novi look blažkaa
8. apr 2009 18:42
Vse kar lahko rečem je: super, super, super :) PetyaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Gratinirani svaljki