1 aprila, je naša morska medvedka postala tudi uradno gospa. Bila je čudovita nevesta s prekrasno obleko in super modernim šopkom, ja, ja videla sem slikice in sem važna....
Rada se imejta.
jade
1 aprila, je naša morska medvedka postala tudi uradno gospa. Bila je čudovita nevesta s prekrasno obleko in super modernim šopkom, ja, ja videla sem slikice in sem važna....
Rada se imejta.
jade
6. apr 2009 19:23
Aja, da ne boste rekli, da ni kulinarična tema, daj medvedka pokaži še tortico.
jade
6. apr 2009 19:32
Če ni to kakšna zapoznela prvoaprilska šala .....
Čestitam morska medvedka
Želim vama obilo ljubezni,veselja, uživanja ......
pa dej prlimi sliko
LP
Sporočilo je spremenil(a) Pitončica dne 06. apr 2009 19:34:13
6. apr 2009 19:38
Ne, ni šala. Bo kar držalo
Tortice pa si še nisem naredila. Jo pa bom, čez 10 dni (jade, ne delaj propagande)
MM
6. apr 2009 19:39
Morska medvedka,čestitam
Slikco ,prosim,da bo zagvišno
lp goga
6. apr 2009 19:54
Čestitke !!! Roncolino
6. apr 2009 20:09
Čestitke tudi od mene,jaz sem najprej rodila dva otrokain pol postala uradno gospa golubić
6. apr 2009 20:10
Lepo lepo ...
božanske slike, obleke, šopek, vidva ......
Pitončica
6. apr 2009 20:15
morska medvedka čestitke tudi z moje strani, pa da bi se imela vedno rada, kot na ta dan. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
6. apr 2009 20:24
Č E S T I T A M
stana
6. apr 2009 20:38
hja, draga moja, konec je z bedarijami, tatooji, piercingi, ponočevanjem, zafrkavanjem, skratka, z neumnostmi. Zdaj si resna, uglajena, poročena gospa, hahahahaha. Čestitam, normalno!!!!!
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada