6. apr 2009 16:56
Če bi se pripravljali na kaj zares dramatičnega, bi gotovo ukinili naročila za pluska. Ker se lahko še zmeraj naročimo, sklepam, da v sredo še ne bodo zložili šotorov in pogasili ognjev.
nola
6. apr 2009 16:56
Če bi se pripravljali na kaj zares dramatičnega, bi gotovo ukinili naročila za pluska. Ker se lahko še zmeraj naročimo, sklepam, da v sredo še ne bodo zložili šotorov in pogasili ognjev.
nola
6. apr 2009 17:08
Haha, če bi bili v stilu nekaterih naših vrlih direktorjev, bi naročila pobirali še potem, ko bi ukinili stran
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. apr 2009 18:42
Jaz sem pa kar ponosna sama nase, da nisem čisto nič firbčna................. če mi verjamete.
jade
6. apr 2009 18:49
jade je napisal/a: |
[joj][joj]Jaz sem pa kar ponosna sama nase, da nisem čisto nič firbčna................. če mi verjamete. [jezik] jade |
6. apr 2009 18:58
jade pa firčna.... ne, nikoli
MM
7. apr 2009 3:12
Jaz pa res nisem firbčna (in glede na to, da se odvajam od kajenja in sem že tako napeta 100/h, še zaradi tega odštevanja vidim bele slončke z roza pikicami... kako se mam jaz fajn ).
Lep dan in veliko se smejte
7. apr 2009 9:51
Tole odštevanje po moje pomeni neko super presenečenje. V zadnjem času je bilo že zelo veliko izboljšav, tako da nevem kaj bi bilo lahko tako UAU..... mogoče pa videorecepti......bo še kdo probal ugibati...pa da vidmo
Aki
7. apr 2009 9:52
Kaj pa če je vse res?
tulka
7. apr 2009 10:49
jaz PA MAM obcutek ,da je še to prvoaprilska šala ćeprav je ze prvi mim nas .....?lp vesna NETA
7. apr 2009 11:47
Jutri ob 12.00 bo vse jasno... (ali pa oblačno )
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Burito palačinke z lososom