28. apr 2003 11:01
Draga Marta, jaz bi vas prosila kar za vse navedene recepte. Tudi pri nas se obeta kar nekaj praznovanj v zelo kratkem času in bi mi vaši recepti zelo prav prišli. Lep pozdrav.
28. apr 2003 11:01
Draga Marta, jaz bi vas prosila kar za vse navedene recepte. Tudi pri nas se obeta kar nekaj praznovanj v zelo kratkem času in bi mi vaši recepti zelo prav prišli. Lep pozdrav.
8. maj 2003 6:49
halo? Prosim, dragi kuharji pomagajte mi še malo. Saj veste, drobni, fini in lepi piškotki se pečejo za na ohcet. Še dva tedna imam... Lep pozdrav! MARINKA
8. maj 2003 6:59
Lahko probaš narediti Makronske piškote. Recept je v rubriki sladice. vesna š.
8. maj 2003 9:05
Marta! Vidim, da imate lepo zbirko dobrih receptov. Prosim vas, če mi ji lahko posredujete. Hvala ter LP Špela Spela
8. maj 2003 10:30
Kaj pa domaci prijatelj, piskoti so dobri, hitro pripravljeni, lahko se jih naredi vnaprej. LP, R.
9. maj 2003 8:04
Malo sem bila odsotna -bom recepte napisala najpozneje do nadelje -odvisno od časa . POZDRAV MartaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Odlično hitro kosilo