7. apr 2009 10:31
Tudi jaz sem si izračunala, da mi bo država vrnila in upam, da bo res tako. Čez leto plačujem tudi do 130€ na mesec. angie
7. apr 2009 10:31
Tudi jaz sem si izračunala, da mi bo država vrnila in upam, da bo res tako. Čez leto plačujem tudi do 130€ na mesec. angie
7. apr 2009 21:42
Jaz sem lani dobila 40 evrov nazaj, letos me je pa skoraj kap ko sem dobila odločbo da moram plačat 130 evrov, pa se mi plača ni nič povečala razen za inflacijo. Nevem ali je mogoče štos v tem da mogoče podjetje slabše odvaja dohodnino čez leto marusa 2
30. okt 2009 10:31
Je še kdo, ki čaka odmero za leto 2008? Kličem na davčno, telefon zvoni v prazno. Pošte od nikoder, nakazila ni, na edavki je status v obdelavi. Kaj ni bilo rečeno do konca oktobra? Res smo jutri zadnji dan, vendar je praznik in tako ni nič. Sama sem oddala prec 1.6. ko je bil rok za tiste, ki nismo prejeli izračuna :( Hvala in lep konec tedna, Maja
30. okt 2009 11:11
Na strani DURSa, klikni na ono teto Vido, ki pomaga in vtipkaj svojo dvačno številko. Ponavadi tam napiše, kdaj je bil/bo poslan ta izračun. Lizzie
30. okt 2009 11:31
Lizzie, to sem že, pa nič...ni še poslano... Sem pa končno priklicala davčni urad, kjer mi je uslužbenka rekla, da ni bila poslana odločba, ker niti moj delodajalec ni poslal potrdil plačil. Tako sedaj lahko čakam do konca novembra Sem takoj posredovala pri podjetju s katerim sodelujem, pa je računovodkinja na dopustu, grrr...sreča me spremlja... Hvala vseeno!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini z bučkami in slanino
Zelenjavna mineštra