Zdaj bom pa jaz eno nekulinarično vrgla (ali pa niti ne, saj kalorije, ki jih pridobimo, treba pokuriti). Torej pomlad se bliža in pri nas malo razmišljamo o nakupu rolerjev za otroke. Že tukaj se zatakne, ker: jaz ne znam rolati (ne se smejati, sem bolj štoraste sorte), mož bolj tako tako (pravi, da zna, rolerjev nima, po moje ravno ne briljira). Malo sem brskala po netu in našla nekaj modelov. Zanimajo me torej vaša mnenja. Moja vprašanja pa so:
- a je bolje začeti s kotalkami ali rolerji (ker hči zna biti, da bo po mamici, torej ji spretnost mogoče ne bo vrlina) - imamo triletnika in petletnico
- videla sem, da obstajajo nastavljivi. OK, zanima me, katero znamko priporočate (nočem nekih astronomskih cen, naj bo znosno, pa vendar ok kvaliteta za začetek)
- a je ok kupiti rabljene (vsaj za začetek, da vidimo, če bo sploh aktualno)
- a obstajajo mogoče 'unisex' vzorci - ne preveč roza in ne preveč 'divji' in kje
- potem pa še zelo na splošno: pri kolikih letih so vaši otroci začeli rolati in kako hitro so se naučili vsaj osnov (saj bi vpisala na kak tečaj, a smo 40 km iz Lj, v naši okolici pa verjetno tega ni (se bom pa pozanimala))
- verjetno mi še kaj pade na pamet, za začetek bo dovolj.
Hvala za vaše odgovore.
Atina