1. apr 2009 12:28
hehe, letos sem pa pripravljena prišla na kulslo. Me je lani dovolj močno stisnilo, ko mi je hotelo računalnik sesut.

1. apr 2009 12:28
hehe, letos sem pa pripravljena prišla na kulslo. Me je lani dovolj močno stisnilo, ko mi je hotelo računalnik sesut.
1. apr 2009 12:50
1. apr 2009 13:08
Uff, mene je pa pošteno stisnilo.......si moram kar en kozarček privoščit[;) eta
1. apr 2009 13:17
1. apr 2009 13:52
Kaj pa, če nas ima Jernej res že poln kufr
.
Mogoče si bo premislil, če mu obljubimo, da bomo odslej čisto pridne, prijazne, ustrežljive, spoštljive in razumevajoče . Tudi moški seveda.
1. apr 2009 13:56
Cila je napisal/a: |
.......................................... bomo odslej čisto pridne, prijazne, ustrežljive, spoštljive in razumevajoče Cila |
Ta je šele prvoaprilska!!!!
1. apr 2009 13:57
Kaj pa če bodo le prenovili Kulinariko??? Mamamia
mamamia
1. apr 2009 13:58
Jaz sem pa mislila, da je kaka obletnica od odprtja Kul Slo in da bo kak fešta
1. apr 2009 14:27
Katarina K je napisal/a: |
Jaz sem pa mislila, da je kaka obletnica od odprtja Kul Slo in da bo kak fešta ![]() |
Jaz tudi! Sem že kar videla torto velikanko pa litre šampanjca(ma ke mona) brez pomislit, da je danes 1. april
1. apr 2009 14:39
[citat=--Katarina K--]Jaz sem pa mislila, da je kaka obletnica od odprtja Kul Slo in da bo kak fešta . Sem čisto pozabla na 1. april. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/[/citat]
Slab spomin imata, 15. maja lani smo imeli fešto, pa še kakšno, na Kopitniku.......................piknik ob 10. letnici KulSlo................
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Vitlof s sirom
Korenčkova juha