26. feb 2010 13:57
mina20 hvala, grem pogledat, sploh nisem pomislila na kik. Drugače pa sem že razmišljala da bi kar na peki papir stresla in ga zvezala skupaj na vrhu-kot neko culo, samo me skrbi da vi steklo ven. nitta
26. feb 2010 13:57
mina20 hvala, grem pogledat, sploh nisem pomislila na kik. Drugače pa sem že razmišljala da bi kar na peki papir stresla in ga zvezala skupaj na vrhu-kot neko culo, samo me skrbi da vi steklo ven. nitta
26. feb 2010 16:11
http://www.twenga.co.uk/search.php?hx=1&nas=1&
Ojoj, a mi je bilo treba brskat...
Cene res niso nizke, ampak izbira...
čoko
26. feb 2010 17:52
Mislim, da so tud cene zelo ugodne. Pri nas v Nami in Mullerju ponujajo neko revščino silikonsko okroglo za okoli 14€ tule je pa oblik kar ti poželi srce za skor isti denar. Sicer pa saj ne kupujemo pekaćev za 1 teden ane? :D Viva Meier
26. feb 2010 19:35
Sem gledala tiste tadražje, je pa res, da sem še imela v spominu, da je funt precej več vreden. Zdaj pa vidim, da je skoraj že enakovreden evru, tako da celo s poštnino ni nevemkako drago... Joj, kako se zdaj slinim zraven. Že vidim, kam bodo šli moji evri.
čoko
26. feb 2010 20:09
Zdravo! Jaz bi zelo rada imela kakšen modelček ali več modelčkov za izdelavo čokoladnih jajčk. Kje bi ga dobila? Jasna jasna47
26. feb 2010 21:04
Ene modelčke za jajčke so imeli v Hoferju, nekej bodo pa še imeli od ponedeljka. Poglej. lucysKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie Muffins
Rižek v poletni solati