29. mar 2009 20:28
Stana,čestitke!
SINEJA
29. mar 2009 20:28
Stana,čestitke!
SINEJA
29. mar 2009 21:00
Čestitke,Jurija pa pravkar gledam pri Mariu.Še veliko takšnih podvigov žigolino
29. mar 2009 21:04
stana.r je napisal/a: |
Torta je bila zame kar velik podvig in sem si včeraj močno oddahnila, da mi je ratalo narest, predvsem pa, da jim je bila všeč. Priznam, da sem kar ponosna stana |
Stana, nam zaupaš še samo en podatek? Kakšne sorte je bila torta od znotraj?
Sicer pa :še enkrat - zate
Mojca
29. mar 2009 21:15
Tule je videti tole velikansko torto v celoti
Mojca
29. mar 2009 21:21
Vse čestitke pridni Stani in sposobni menedžerki Vendelini jr.! Sta super promotorki naše KulSlo!
Bojan Administrator
29. mar 2009 21:49
Torta je bila čokoladna, s pariško kremo in dodatki, velika pa 75 x 45 cm.
stana
29. mar 2009 21:58
Stana, vse cestitke!
Jerneja USA
29. mar 2009 22:09
rimljanka je napisal/a: |
[sopeksrckov][srcenazaru][sopeksrckov][srcenazaru]Stana je zakon, itak!!!!!!!!! [sopeksrckov][srcenazaru][sopeksrckov][srcenazaru]Stana je zakon, itak!!!!!!!!! [sopeksrckov][srcenazaru][sopeksrckov][srcenazaru] Stana je zakon, itak!!!!!!!!! [sopeksrckov][srcenazaru][sopeksrckov][srcenazaru] Stana je zakon, itak!!!!!!!!! [sopeksrckov][srcenazaru][sopeksrckov][srcenazaru]Stana je zakon, itak!!!!!!!!! [sopeksrckov][srcenazaru][sopeksrckov][srcenazaru]Stana je zakon, itak!!!!!!!!! [sopeksrckov][srcenazaru][sopeksrckov][srcenazaru]Stana je zakon, itak!!!!!!!!![sopeksrckov][srcenazaru][sopeksrckov][srcenazaru]...........................itd...itd....itd..... [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
kozamurnik
sporočila: 2311
29. mar 2009 22:12
Bravo,bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!Bom morala napisat pismo kuharju Damijanu,da te povabi tudi v njegovo sobotno kuhinjo.Lepo bi bilo, da bi first lady Kulinarike tudi videli, ne samo gledali njene torte. Morda pa le,nikoli se ne ve, kozamurnik
29. mar 2009 22:24
Čao, ne morem verjet ...... in sem brez besed! Stana, kot vedno, tokrat pa še na n-potenco: sami presežki! Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Široki rezanci la collezione na bolonjski način