29. mar 2009 16:17
mambica je napisal/a: |
Meni so načeloma vse vrste riža dobre. Je mogoče na forumu še kakšen tak "čudak"? |
29. mar 2009 16:17
mambica je napisal/a: |
Meni so načeloma vse vrste riža dobre. Je mogoče na forumu še kakšen tak "čudak"? |
8. feb 2010 18:27
Da ne načenjam nove teme - kateri riž je po vašem mnenju najbolj primeren za mlečni riž ter rižev narastek?
tulka
8. feb 2010 18:45
Jaz sem danes naredila rižev narastek iz riža Sant' Andrea od Zlato polje (za rižote, priloge in sladice), za tak namen pa uporabljam tudi Bali riž, na katerem piše, da je za narastke, mlečni riž.... Ognjič
8. feb 2010 20:15
Okroglozrnati, tulka. Kot jer rekla Ognjič.
rimljanka - zasebno mnenje
8. feb 2010 21:07
Hvala!
tulka
9. feb 2010 21:57
tulka je napisal/a: |
Da ne načenjam nove teme - kateri riž je po vašem mnenju najbolj primeren za mlečni riž ter rižev narastek? [hrosc-rdec] tulka |
5. jul 2010 22:35
Da ne načenjam nove teme,mene pa zanima kako porabiti rižoto ,če je narediš kar veliko preveč.Hvala za odgovore in lp
marjeta10
5. jul 2010 22:46
Naši fantje jo lahko jejo tudi dva dni.
Lahko narediš jušno osnovo zmešaš z rižoto in tako nastene dokaj dobra "ragu" juha. Tudi v skrinji se obnese.
kobra 1
6. jul 2010 8:41
marjeta10 je napisal/a: |
Da ne načenjam nove teme,mene pa zanima kako porabiti rižoto ,če je narediš kar veliko preveč.Hvala za odgovore in lp marjeta10 |
6. jul 2010 8:48
Vendy, hvala za namig - tole z zalivanjem fifty-fifty bom z veseljem uporabila.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Schwarzwald kocke