20. apr 2009 9:27
Ja saj mogoče res, samo je vseeno če je kak rezultat :) No, po 14 dneh uporabe obližev sem izgubila 2,5 kg in 3 cm okoli pasu. Tako da jaz sem zadovoljna :) lana_s
20. apr 2009 9:27
Ja saj mogoče res, samo je vseeno če je kak rezultat :) No, po 14 dneh uporabe obližev sem izgubila 2,5 kg in 3 cm okoli pasu. Tako da jaz sem zadovoljna :) lana_s
20. apr 2009 13:49
lana_s povej, koliko si hkrati spremenila način prehrane, ali telovadiš ipd.? karlinka
21. apr 2009 7:27
Masnega že tak ne jem in zelo, zelo malo ocvrte hrane, zmanjšala sem samo količino sladkarij - moja šibka točka, razen malo čokolade za dobro voljo pa mora bit :) Pa malo več vode sem spila - da sem res vsaj 1,5 l na dan, ker ponavadi ne :( Telovadba pa zdaj pride na vrsto - tek, ker sem morala najprej nekaj kg izgubit, da ne obremenjujem preveč kolen s preveliko težo (slabe izkušnje iz preteklosti). lana_s
21. apr 2009 7:28
Aja, ne vem, če so obliži krivi ali kaj, sem pa bila bolj pogosto na stranišču :)) lana_sKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Dušeno rdeče zelje