pozdravljene, mene zanima ,ce katera- i, ve koliko je cena ,ce damo izdelat pac poljubno slikico na hostijo, imam jo namen dat delat v trgovino BIGA na Ptuju, hvala za odgovore
nikmia
pozdravljene, mene zanima ,ce katera- i, ve koliko je cena ,ce damo izdelat pac poljubno slikico na hostijo, imam jo namen dat delat v trgovino BIGA na Ptuju, hvala za odgovore
nikmia
22. mar 2009 11:32
V Ljubljani, pekarna vrhnika je bila okoli 7evrov, kolk je pa tam pa nevem ..
lp
Pitončica
22. mar 2009 11:47
Zakaj pa ne pokličeš v to trgovino in vprašaš? Petya
22. mar 2009 12:45
sem vceraj klicala pa se mi niso javli ( sem potem izvedela ,da je ob sobotah zaprto ), pa bom jutri poklicala , vprasala sem pac ,ce katera morda ve , ker se mi se sanjalo ni koliko bi lahko bila cena , hvala PITONCICA , sedaj vsaj priblizno vem , kaksno ceno pricakovati nikmia
22. mar 2009 12:53
nikmia tudi mene bi to zanimalo, pa seveda kako dolgo traja. Mislim pa, da se da naročit tudi v pekarni SladkoS v Žabjaku (malo pred opekarno na levi strani). Veš kje je to? Sem pa videla že poslikane hostije v Sladkem Butiku, samo ne vem, če jih lahko daš delat.
Ko boš kaj vedela, bi te prosila, da še meni posreduješ podatke
Rebeka
22. mar 2009 17:15
v celju v eni slaščičarni je nekje 6-7 evrov. pujsa pepa
22. mar 2009 17:19
Mene pa zanima zakaj je to potrebno, oziroma kakšen je namen? ursula-ce
22. mar 2009 18:17
ursula-ce je napisal/a: |
Mene pa zanima zakaj je to potrebno, oziroma kakšen je namen? ursula-ce |
Predvidevam, da za na torto.
Loni Makaroni
22. mar 2009 21:23
bravo Loni ,zadetek v polno nikmia
23. mar 2009 14:22
Sem danes spraševala v Sladkem butiku na Ptuju. Če se naroči slika na hostija za torto, ki jo naročiš tam je cena 5€, samo slika na hostijo pa pride 10€. Delajo jih tam, čakaš pa kakšne 3-4dni.
Bom pa šla v kratkem vprašat še v SladkoS.
Nikmia do kdaj rabiš? Da vidim kako se mi mudi .
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Zvezdice alla Alfredo