Spletkomat

darjuška  

član od: 4.7.2005

sporočila: 1188

20. mar 2009 21:04

Še ena, ki pogreša Spletkomat. Odgovor Rimljanki: Z njegovo pomočjo smo zbrali oz dopolnili 8 albumov. Poštnina je bila za poslane sličice zanemarljiva, če primerjam s tistim denarjem, ki bi ga porabili za nakup pokcev sličic, ko ti manjka samo še nekaj sličic. Sami smo za teh 8 albumov opravili 145 menjav (kar znese cca 33€). Hčera je dobila kar nekaj nagrad in daril - najvrednejši je bil komplet 14 Winx DVD-jev, ki stane 140€ in si jih je zelo želela. Za nas vem, da smo profitirali, ker smo vedno naleteli na odlične sozbiratelje s katerimi smo menjali brez težav. Pa še otroci so bili veseli, ko je prišla kuverta s sličicami in lepimi željami (včasih tudi risbico) na njegov naslov.Tako, da bi bilo v tvojem primeru, če stvari ne poznaš včasih mnogo bolje, da se s takimi pripombami ne oglašaš in raje prešteješ do 10.

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

20. mar 2009 21:17

darjuška, sem s prav posebnim namenom napisala tisto o poštnini. Še vedno sem enakega mnenja. In bom vedno, kadarkoli se mi bo zdelo povedati svoje mnenje, to pač naredila. Kako pa veš (po čem), da stvari ne poznam?

In meni osebno se zdi kupovanje nekih slikic, da jih lepiš v albume, čisto zapravljanje denarja. No, Životinjsko carstvo je čokolada, pa slikce so vzgojne, to se mi zdi sprejemljivo. Da pa kupim slikce, ki jih nalepim v album - haloooo?

ČRNICA  

član od: 9.7.2008

sporočila: 85

21. mar 2009 9:04

Pozdravljeni!Jaz pa ne razumem kako je lahko nekdo grozil, zaradi česa????? Ker ste zbirali sličiceJa kaj pa je naredil, tako hudega da ste morali ukinit, kaj že????????????SpletkomatA,je to nova slovenska beseda, meni se tudi zdi kot da sem padla z lune. ČRNICA

kletka  

član od: 1.5.2007

sporočila: 151

21. mar 2009 9:26

KlavdijaF, ni lepo, da širiš neresnične informacije. Ker sem nekoč tudi sama uporabljala Spletkomat, mi je Google pomagal razjasniti, za kaj gre. Strani nikakor niso ukinili, temveč zgolj do ponedeljka ta stran ne bo delala. To je vse. Spremenili se bodo pa pogoji menjavanja, če koga zanima, naj si prebere na tem linku: http://www.spletkomat.com/ kletka

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

21. mar 2009 10:49

Tudi mi smo prek spletkomata in ob pomoči ene članice na kulinariki, napolnili album Kraljestvo živali. Kletka s tabo se pa ne strinjam glede tega, ko praviš, da Klavdija širi neresnične informacije. Meni je včeraj striček Google napisal, da je menjava sličic prek spletkomata ukinjena, zaradi groženj enega od zbiralcev. Danes piše pač drugače. Upam, da bo spletkomat kmalu spet delal in vsem želim veliko sreče pri polnjenju albumov. LP! fakin712

darjah  

član od: 30.12.2006

sporočila: 21

21. mar 2009 12:16

Ojla bejbe! Ker ste ravno pri nalepkah in zbirateljstvu, bi vas prosila za nalepke EON KID, če jih seveda še kdo zbira. Manjkajo nam št. 1, 17, 146 in 149. Če jih ima kdo viška se priporočamo. Imamo pa kopico drugih za zamenjavo. Kdor jih rabi naj se javi na ZS. Ne bi odpirala nove teme o nalepkah, če je že odprto na to temo, pa čeprav o ukinitvi Spletkomata (bom samo pristavila piskrček) Hvala za pomoč in lep dan! darjah

BLEJSKAVIHRA  

član od: 3.8.2007

sporočila: 44

1. apr 2009 23:42

Pa sej se da še menat preko spletkomata, sam članarino so uvedl. BLEJSKAVIHRA

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

2. apr 2009 7:42

spletkomat je stran za menjavanje slikic, ki se lepijo v album. prešnji teden so imeli težave z uporabnikom in stran nekaj dni ni delovala zato je tudi ta tema odprta. zdaj je stran delujoča vendar pod posebnimi pogoji, ki pa žal niso sprejemljivi za moje pojme. tako da se bomo morali znajti drugače in pobrskat po kakem drugem forumu. sama nekaj menjujem tudi tukaj ampak imam vedno občutek da nekomu ni všeč, da na kulinaričnem forumu menjujem sličice. sama zbiram slikice kraljestvo živali, ne zaradi čokoladic ampak zato, ker je izpolnjen album tako lep in poučen. verjamem da ima kdo kak negativen komentar glede vsega skupaj ampak tako pač v življenju je. živim svoje življenje tako kot vsi ostali. lep dan :)) nektarina

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

2. apr 2009 8:36

Joj prejoj, koliko tega je, ko o tem nič ne vem. Po vaših pisanjih sodeč je pravi čudež, da sploh lahko živim brez spletkomata, saj kot vidim se vam naketerim podira svet, ker so ga baje ukinili. Mene bi bolj prizadelo če bi ukinili npr. bankomate od teh sem nekoliko odvisen, čisto mirno pa bi prenesel, če bi ukinili vse parkomate na tem ljubem svetu. No seveda je bila tole šala, saj roko na srce, tudi mi smo marsikaj zbirali, ko sta bila otroka še majhna. tako da povsem razumem to foro in če se da sistem upedenati tako, da se neka kolkecija čim prej zbere in če potem zato dobiš nagrado- juhuhu, svet je v tistem trenutku sto procentno lepši in bolj vesel. LP hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti