21. mar 2009 20:47
Jaz sem pa postala precej sumničava. Pregledala sem vse teme od tele naše Ineligentke. Pa mi nekaj ne štima, če to ni naša mel77 ali kako se je že klicala.
Če se pa motim , se pa globoko opravičujem.
lp
mizarka
21. mar 2009 20:47
Jaz sem pa postala precej sumničava. Pregledala sem vse teme od tele naše Ineligentke. Pa mi nekaj ne štima, če to ni naša mel77 ali kako se je že klicala.
Če se pa motim , se pa globoko opravičujem.
lp
mizarka
21. mar 2009 21:20
Mizarka, inteligentkin "potožite se" v prvem postu mi je odprl fse radarje ... zgleda, ka tebi tudi. tumpika
21. mar 2009 21:22
Ognjič je napisal/a: |
Ah, naš ežoj je eno figo srečno ločen 15 let...kakšna ločitev je neki to, če mu ex pride na klepet, pa na kosilo, namest da bi se zdaj še za zadnji centimeter kuhinjske mize tožarila...Ognjič |
Nekaj si pa pozqabila ,ognjič.Verjetno jima paše prav na tisti mizi ,zato se ne tožarita
lp goga
21. mar 2009 22:04
... in zato je ta miza brez prta, ker ga je ona odnesla.... Pozdravček!
22. mar 2009 8:18
Ognjič je napisal/a: |
Ah, naš ežoj je eno figo srečno ločen 15 let...kakšna ločitev je neki to, če mu ex pride na klepet, pa na kosilo, namest da bi se zdaj še za zadnji centimeter kuhinjske mize tožarila...Ognjič |
..................pa mu knjige vodi, pa mu je " zriktala " penzijo ( oddala dokumentacijo enega januarja, pa ko do maja ni bilo nič ( ne bev ne mev ne denarja, ne odločbe ), je poklicala referentko na SPIZ-u in tražila naslov direktorja SPIZ-a, češ, da nimam kaj jest in da bom knjemu prihajal na kosilo, pol je bila odločba v enemu tednu ), pa ga včasih pelje na letališče ko kam gre, pa mu ( če je treba ) posodi avto, pamu futra mačke in ribe če kam gre, pa...........je vseen srečno ločen, ste pa ( mal ) žleht
ežoj
22. mar 2009 9:25
Ežoj, ti si faca Pozdravček!
22. mar 2009 9:34
dragička je napisal/a: |
Ežoj, ti si faca Pozdravček! |
22. mar 2009 9:57
A pri totem parketi velja tudi obratno? Če JO dobro položiš ... pa to? Kak sn žleht, ha? tumpika
22. mar 2009 10:01
blažkaa je napisal/a: | ||
|
Najbl večja
Lep dan in veliko se smejte
22. mar 2009 10:20
Simona84 je napisal/a: | ||||
Najbl večja [metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci