20. mar 2009 21:59
2.3. je bilo 24 let najinega zakona. Nekoč me je ena znanka vprašala, kaj sva z možem po horoskopu. Jaz sem lev, on oven. Komentirala je, to je zakon pol energije, ognja in strasti. Pa čeprav ne verjamem v horoskop je moj zakon res, zakon v katerem ti ni nikoli dolgčas. Tudi po 24 letih imava še vedno tihi teden (trenutno imamo samo sliko, brez tona).Sedaj se pogavarjava sicer samo vsakdanje, nujno potrebno stvari za funkcioniranje družine in zaradi otrok. Jutri sva povabljena na praznovanje rojstnega dne. Mislim, da se to jutrišnjo noč najin tihi teden zaključil. V začetku zakona sem ob vsakem prepiru jokala in bila zelo žalostna, danes mi včasih paše tišina in mir. Potem je spet veliko energije, tudi med rjuhami veliko več strasti in želja. Drugače pa sva veliko skupaj in mislim, da kar dobro funkcionirava in se tudi po 24 letih znava zabavati. Vsako leto si privoščiva tri dni solo dopusta, kar nama obema dobro dene. Imava se rada, pa tudi kregatii se znava. Skregava se za brezvezne stvari in vsak stoji na svojem bregu. Ne znava pa peprira zgladiti z pametnim pogovorom, ker verbalno nobeden ne popušča. Tako imava za nekatere stvari vsak svoje mnenje že 24 let. Vendar potem življenje gre svojo pot poskrbi da se zadeve uredijo, dokler problem zopet ne nastopi in potem zopet tihi dnevi...
Moram pa priznati, da imam svojega moža še vedno zelo rada in v njegovi družbi zelo uživam.
Imava dva sina, stara 23 in 13 let.
lp sonce
sonce51
Sporočilo je spremenil(a) sonce51 dne 20. mar 2009 22:41:53