21. mar 2009 14:24
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Men pa tale o parketu ni všeč... Vanja |
Vanja, razumi no malo heca. Punce so v glavnem vse napisale, kaj bi jaz za njimi ponavaljala, pa sem malo kibicala? Saj brez humorja tudi zdravega zakona ni, tako kot brez dobrega seksa ne. Ta je pa lahko dober tudi 30 let, se pa, tako kot odnosi med partnerjema, tudi spreminja. Da ne postane rutina, ker rutina ubija.
In ljubši mi je izraz "rad te imam" kot "ljubim te". Pač ne maram visoko zvenečih fraz, ljubše so mi tiste preprostejše, ki dajejo tudi več širine, in"rad te imam" je zame ena takih. Izraz "ljubim te" meni zveni, kot da bi imel nekdo plašnice na očeh, ki malce omejujejo vid.
Otroci in mož so lahko središče sveta, ampak samo zadovoljna mama in žena jih tja lahko postavi. Vsaka zase pa ve, kaj jo naredi zadovoljno. Včasih pač traja, da si pride na jasno, in pri tem je pravi partner lahko v veliko pomoč.
Univerzalnega recepta za srečen zakon ni, smo si preveč različni med seboj. Bi se pa strinjala, da ne skušajmo spreminjati partnerjev, raje se en drugemu prilagajajmo. In ne pričakujmo od drugih tistega, česar sami nisimo pripravljen storiti.
Midva sva zmogla skupaj prebiti 30 let, letos jih bo 24, kar sva poročena. Bomo videli, ali bo zlata poroka ali ne ...
Mamamia
mamamia