15. apr 2003 9:21
Zakaj pa pasulj ni jed za praznovanje? Zakaj morajo biti le nekako praznične in nepraznične jedi? Jaz sem si vsako leto za moj RD zaželela ričet in ga šele za 29 dobila, ker kao na ta dan moraš jesti kaj posebnega. Sicer pa sva običajno s prijateljico praznovali skupaj RD in naredili pica party. Bilo nas je vedno okoli 15 in porabili sva (za hrano) res le kakšnih 10-15 tisoč s tem da je bil vedno pršut pa šunka pa filetki pa morje sirov...... ok sva zbrali tudi kaj z akcije, a običajno so ostale in sestavine in spečene pice, tako da šparanja ni bilo, pa vsak je svojo pico dobil. Ok pri pijači se vse konča. Če piješ vodo in limonado oz imaš domače vino (ki ga pač ne računaš) potem se da, drugače pa??? Plin, elektrika,.....čas, enako zapraviš če kuhaš za 20.000 ali 100.000 sit. Pri meni je šlo le nekaj drv. Vsega res nikoli ne računamo, kam bi pa prišli. Prebranac pa mnjami, pa golaž pa jota pa take stvari, saj ni nujno da so zrezki in odojk in.... ribe in... LP Mica Z kakšno idejo se da vedno priti pocen skoz in to tako da gostje sploh ne opazijo kako poceni je bilo, ampak si zapovnejo kako nenavadno in drugače je bilo. Mica