5. feb 2012 13:38
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1783
Tale sreča mora bit pa res nekaj presneto kunštnega, če jo toliko obravnavajo in povzroča takšne težave. Te lastnosti sreča ponavadi nima (da povzroča težave - razen tiste od Cirila Kosmača - ups, lejte no, kolk težav imajo literati s srečo - no ja, al pa mi, ko moramo vedeti, kaj so mislili ).
lp
P.s. ups, tole sem pa jaz mal čudno zložila - in mi je prišlo nekaj na misel - ajdi 98, a nas zafrkavaš??? (zdej čakam, da se bodo vsule tiste očitajoče kritike - ne pomagaš, sam pamet soliš, a ne veš, da so taki in taki ljudje - ja, ja, saj vem - sam, ljudje se kalijo počasi in tudi na ta način - in pol rata pač tisto, kar rata)
Evo, ajdi98, samo zate: Pesnik pravi, da je sreča nekaj lepega in obenem grdega - lepa je takrat, ko nas gleda (kako nas sreča gleda, si predstavljaj sama), grda pa takrat, ko se obrne stran od nas - to ne pomeni, da ima grd hrbet al pa jopico na hrbtu zaflekano al kaj podobnega - pove sam to, da smo ljudje grozno sebični in, če nam nekdo obrne hrbet, mu zamerimo - o naši krivdi se pa ne sprašujemo (hm, ne vem, če bo tvojaučiteljica čist zadovoljna s to obnovo - jast na tvojem mestu bi mal premislila, a bi ji jo povedala al ne) Se pa nisem nič zmišljevala, evo, majke mi!
cervus
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 05. 2012 13:44