če bi se morali odločiti za eno možnost kaj bi bili rajši : slon ali sadež.pa lep pozdrav.
hmm
če bi se morali odločiti za eno možnost kaj bi bili rajši : slon ali sadež.pa lep pozdrav.
hmm
14. mar 2009 21:01
Tema viktorji? Nič od tega, raje zelenjava, se vsaj ne pači na vse pretege na tej, po mojem prepričanju, kulturni prireditvi.
Titta
14. mar 2009 21:16
ampak bolje je vodil oddajo jurij zrnec ,se spomnete."lejga unga tmle gre" jagodna pita
14. mar 2009 21:27
Spet ta Zrnec...ja saj je car ampak gledamo ga pa tudi že na vsakem koraku. Meni sta S&S zakon, samo poslušat je treba pa imasta super fore...ne vem,meni sta bila že lani všeč :) Roncolino
14. mar 2009 21:27
sem mislila da bo slabše... _kekec_
14. mar 2009 21:28
Jagodna pita se strinjam s tabo... Milži
14. mar 2009 21:38
Se kar strinjam z Roncolino :) Petya
14. mar 2009 21:39
Roncolino je napisal/a: |
Spet ta Zrnec...ja saj je car ampak gledamo ga pa tudi že na vsakem koraku. Meni sta S&S zakon, samo poslušat je treba pa imasta super fore...ne vem,meni sta bila že lani všeč :) Roncolino |
se v celoti strinjam z Roncolino.
Lijana
14. mar 2009 22:01
Joj, jaz sem pa pozabila gledat Slon in sadež sta bila lani super, upam, da je bilo letos podobno.
Atina
14. mar 2009 22:11
No, saj Zrnec je danes zaposlen z igranjem v Drami, tako da ga na podelitvi sploh ni.
Loni Makaroni
14. mar 2009 22:14
Enega od SS so pred leti slikali, ko je jedel iz nosa, tako da
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova rolada
Korenčkova juha