13. mar 2009 19:01
Meni se zdi, da je cellnet natrosil kar nekaj resnice, malo je pogrel toplo vodo, bi rekla. Se mi zdi, da v nekaterih debatah o hujšanju in podobnih temah ni sodeloval, pa je zdaj malo skupaj zbral vtise in napisal, kar je napisal. Zadnjih nekaj dni je kar aktiven tu gor.
Tisti, ki bo izumil, kako shujšati ob slabih prehranjevalnih navadah in nekativnosti , bo seveda multimijarder, tačas pa bodo dobro zaslužili tisti, ki z vsemi mogočimi čudežnimi pripomočki od naivnežev izvabljajo denar za čudežne tabletke za topljenje maščob, razne napitke, čajčke, žavbe in druge pripomočke, s katerimi v 20 dneh snameš 30 kg, ne da bi se čemer koli odpovedal.
Karkoli si mislimo o cellnetovem pisanju, nekaj pa drži kot pribito: samo po sistemu, da manj vneseš v telo, kot porabiš, lahko ohranjaš primerno težo. Za to pa ti mora v glavi klikniti ...
Jaz bi tudi hujšala s penino v roki, sladkarijami, krompirjem in testeninami, njoki in rižem, s pripadajočimi omakami (mesnimi, jasno)... pa nekako ne gre. AMpak zdaj malo več hodim peš, pa bo menda vsak kondicija boljša, če že kile ne bodo šle dol ...
Mamamia
mamamia