Več glav več ve:
Kje lahko kupim metlo za flaše pomivat, tisto iz žime, ne iz plastike? Namreč, naveličal sem se ropotuljice s kamenčki, staro pa sem po nesreči skuril
LP
Drejček
Več glav več ve:
Kje lahko kupim metlo za flaše pomivat, tisto iz žime, ne iz plastike? Namreč, naveličal sem se ropotuljice s kamenčki, staro pa sem po nesreči skuril
LP
Drejček
13. mar 2009 6:58
Se pridružujem vprašanju. Iščem tisto tanko - včasih sta bili dve žici skup zviti, vmes pa ščetine. Že nekaj časa je nikjer ne najdem.
Cila
13. mar 2009 7:03
Povprašaj g. Žnidarja (se ga spomnim z bogato založene stojnice na bivšem gorenjskem sejmu) http://www.znidar.si/katalog.html?t=info&cid=15 jankica Vau, nisem vedela da ima tudi metle za pometanje krušnih peči. Super. http://www.znidar.si/katalog.html?t=info&cid=36 Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 13. mar 2009 07:07:25
13. mar 2009 9:54
jaz sem svojo kupila na otroškem oddelku pojma nimam katere večje trgovine bila je med otroškimi stekleničkami, plastična,dve žici skupaj zviti anaeva
13. mar 2009 11:51
Znali bi imeti v Sanolaborju ali podobni trgovini z laboratorijsko opremo. Miro
13. mar 2009 12:42
pa pri ribničanu lp reza
13. mar 2009 12:44
ribnčane sem že spraševal, pa nimajo, in to ne enega, ampak vsaj 3
Drejček
13. mar 2009 20:16
Na našem koncu (SV) jih imajo v Kmetijskih zadrugah. Nisem pa prepričana, ali so med žico "ščetine" iz žime. tamala69
13. mar 2009 21:57
IKEA jih ima ,takšne kot jih je imela že moja babica jadra
14. mar 2009 15:16
danes videno v Lidlu BTC imajo tudi tiste z žimo,........... anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Palačinkina torta z malinami