13. mar 2009 16:40
cellnet je napisal/a: |
soseda na vikendu ima kokosi, ki nesejo pastelno zelena in pastelno modra jajca. cellnet |
13. mar 2009 16:40
cellnet je napisal/a: |
soseda na vikendu ima kokosi, ki nesejo pastelno zelena in pastelno modra jajca. cellnet |
13. mar 2009 17:28
Če je torej sistem tak, potem predvidevam, da pisane kure nesejo pisana jajca. Ampak imam še eno vprašanje: katere kure nesejo bolj debela jajca- rjave, bele ali črne ? LP hedonist
13. mar 2009 19:21
hedonist je napisal/a: |
Če je torej sistem tak, potem predvidevam, da pisane kure nesejo pisana jajca. Ampak imam še eno vprašanje: katere kure nesejo bolj debela jajca- rjave, bele ali črne ? LP hedonist |
strippy
Sporočilo je spremenil(a) strippy dne 13. mar 2009 19:21:37
13. mar 2009 20:54
@proxima a misliš, da kokoši ne ločim od race? ;) ne, ce se ne motim se jim reče arukana (ne me držat za besedo)... imajo poležane rože in petelin ima perje okoli glave, ki je skoraj kot brada in zalisci... so rdečerjave mešane s črno... cellnet
13. mar 2009 22:46
strippy je napisal/a: | ||
strippy Sporočilo je spremenil(a) strippy dne 13. mar 2009 19:21:37 |
Kaj pa take z dvema rumenjakoma? Mi imamo skoraj vedno eno tako kuro doma.
Loni Makaroni
14. mar 2009 9:05
Pustite uboge kure, no, naj v miru nesejo jajca.....................saj rumenjak je vedno rumen in beljak vedno prozoren, če ni že piščeta not........................
14. mar 2009 14:50
Loni, a veš da smo že dvakrat dobili jajce s tremi rumenjaki. Na tržnici kupujem velika jajca in večina ime dva rumenjaka.
barbara9
14. mar 2009 18:09
Najbrž sta dve kuri znesli eno jajce, ali je pa en rumenjak od petelina? Mogoče imajo pa kakšne krogljice ursula-ceKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Hempy polenta