29. maj 2010 17:25
Ja, zdaj pa sem tudi jaz na FB. Lep dan sweets
29. maj 2010 17:25
Ja, zdaj pa sem tudi jaz na FB. Lep dan sweets
29. maj 2010 17:41
Že kakšno dobro leto!! B-) toppy
29. maj 2010 21:33
Amelia je napisal/a: |
Se strinjam s teboj beatrice. Tudi jaz oziroma moj moz sva bila vclanjena na FB. Najvec zaradi tega da je moz dobil vezo z otroki pokojne sestre in jih videl vsaj na slikah. Ker sva ze precej v letih in sva tudi kmalu ugotovila, da FB izkorisca ta socialni forum tudi za slabe namene, sva se zelela odjaviti bilo je skoraj nemogoce, no koncno je nama le uspelo. Kulinarika is best!!!Amelia |
samo ena tipka je, 2 sekunde in je rešeno..
drugo je pa to da podatkov nikoli ne moreš sam izbrisati iz internetnega vesolja
bannanna_v_slo ;)
22. jul 2010 4:49
FB je ZAKON- ker sem zaradi njega navezala stike s tistimi, ki jih nisem videla že leta oz. bi bil drugačen način ohranjevanja stikov otežen. Tako pa sem s temi osebami v vsakodnevnem kontaktu in imam občutek, kot bi se videli včeraj.
Lep dan in veliko se smejte
22. jul 2010 13:01
Jaz ne! dididala
28. jul 2010 13:50
ja itak sem na FB-ju sej je to normalno ene ? =) hanix
28. jul 2010 14:38
Tud jaz sem na FB-ju pa se do sedaj niti nisem veliko obremenjevala s tem, kaj to pomeni. Ampak, po teh vaših postih tu, sem se kar malo zamislila Je pa res, da moj priimek in ime lahko izvejo kjerkoli in kdorkoli, slik "ki niso za v javnost" nimam objavljenih.. Kaj vem..sem malo skeptična ratala..verjetno je najbolje da ne premišlujem preveč. home made
28. jul 2010 15:26
hanix je napisal/a: |
ja itak sem na FB-ju sej je to normalno ene ? =) hanix |
Povsem normalno je tudi, če tam nisi.
rimljanka
28. jul 2010 17:59
Veliki brat nas ima pod kontrolo, pa če si na FB ali če nisi.Jaz sem iz čisto praktičnih razlogov in sem vesela, da gre tale tehnologija tako naprej kot gre.Je pa tako kot z zdravili, veliko pomagajo, imajo pa tudi stranske učinke. naor
28. jul 2010 20:15
Se strinjam z naor. Sem tudi na fb, imam določene razloge, tam srečujem tudi dekleta s te naše kulinarike, a še vedno mi je Kulslo domača luka ... Časa je pa dovolj za oboje.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav rogljiček s sladoledom
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom