13. mar 2009 18:52
Na kolikih forumih sodelujemo je odvisno tudi od časa, ki ga imamo. Sem se sicer prijavila na FB, iz čisto določenega razloga, a nisem veliko gor, ker mi časovno ne znese, ko pa bo čas, bom malo bolj pogledala.
Dokler lahko (vsaj na videz) uravnavavaš dostopnost podatkov in skupine, ki imajo dostop do tvojega "predala", se mi zdi, da lahko vplivaš tudi na morebitno "agresijo" nekaterih, ki zbirajo prijatelje ali kar koli.
Tako kot na drugih forumih se tudi preko FB sklepajo nova znanstva, še bolj pa obnavljajo nekatera stara, iz različnih razlogov prekinjena.
Kaj vse od ponujenega na portalu kdo uporablja, je pa druga stvar.
Ne zdi se mi pa primerno, da tiste, ki so na drugih forumih, imamo za takšne, kot da "varamo" kulinariko. Meni je Kulslo alfa in omega forumov, a to ne pomeni, da z užitkom ne gledam po coolinariki.net, gastronautu, krsatrici ali katerem drugem, tudi med.over.net ali face booku navsezadnje, če mi že čas kdaj dopušča.
Še v zakonu kdaj z veseljem pogledamo tudi za drugim pripadnikom nasprotnega spola, ne samo za svojim partnerjem, pa to ni varnaje - zakaj torej ne bi kdaj šli tudi na kak drug forum? Tisi pač, ki jim znese, drugi pač ne.
Trg ponuja, mi izbiramo.
Mamamia
mamamia