28. jul 2010 20:15
Se strinjam z naor. Sem tudi na fb, imam določene razloge, tam srečujem tudi dekleta s te naše kulinarike, a še vedno mi je Kulslo domača luka ... Časa je pa dovolj za oboje.
Mamamia
mamamia
28. jul 2010 20:15
Se strinjam z naor. Sem tudi na fb, imam določene razloge, tam srečujem tudi dekleta s te naše kulinarike, a še vedno mi je Kulslo domača luka ... Časa je pa dovolj za oboje.
Mamamia
mamamia
28. jul 2010 20:30
Sem tudi na FB-ju! janadam
28. jul 2010 21:13
Sem tudi na FB - ju mamazeljka
28. jul 2010 23:21
Tudi jaz sem na FB-ju .
Bernarda
29. jul 2010 8:11
Vse te reči, kjer se lahko zbirajo podatki posameznikov so donirane od strani CIA-e. Drugač, se mi zdi, da oni bodo prišli do teh podatkov, če jih hočejo imet, pa če se jaz še tolk upiram. Če nič drugega, podatke imajo državne institucije, in njim je še najmanj za zaupat ( pa naj se Nataša Pirčeva na glavo postavi ).
Biti paranoičan ( in, meni se zdi, da je videti veliko paranoje na teh straneh ) se mi zdi, da res ni preveč smisleno ( Proxima pa v jok ). Kakšna je vrednost podatka, da recimo nimam več nobenega denarja na računu ( smo pred štipendijo ), ali, da sem dolžan še neki plačat davkariji, ali da včeraj nisem zamenjal gat...........Se mi zdi, da fejst pretiravate.
To me spominja na ( baje ) resnično zgodbo iz rusije: ko je bil na obisku indonezijski predsednik Sukarno, so mu nastavili ženske, in ga snemali v posteljnih aktivnostih, s namenom, da ga pozneje izsiljujejo. Ko je on za to zvedel, je prosil ruse, da mu dajo posnetke, da jih predvaja v Indoneziji po TV, češ da mu bo potem priljubljenost zrastla, ko bodo videli kako je aktiven.............
ežoj
29. jul 2010 8:41
No jaz pa nisem na FB-ju, pa tudi to se mi zdi povsem normalno.
FB je res morda dober za navezovanje stikov starih prijateljev, vendar pa ima vsaka stvar dve plati (dobro in slabo), ne obtožujem nikogar ki je na FB-ju, saj ima vsak pravico odločati sam zase, samo meni je pa ta stvar res "bedna", saj nekateri res objavljajo kar nekaj (kolikor sem do zdaj zasledila preko drugih, ki so na FB-ju). Pa naj, če jim tako paše.
vesna
29. jul 2010 9:08
Ej Ežoj, ti si faca! naor
30. avg 2010 16:12
tut jst :) dorka
30. avg 2010 18:25
vesnapavlin je napisal/a: |
No jaz pa nisem na FB-ju, pa tudi to se mi zdi povsem normalno. FB je res morda dober za navezovanje stikov starih prijateljev, vendar pa ima vsaka stvar dve plati (dobro in slabo), ne obtožujem nikogar ki je na FB-ju, saj ima vsak pravico odločati sam zase, samo meni je pa ta stvar res "bedna", saj nekateri res objavljajo kar nekaj (kolikor sem do zdaj zasledila preko drugih, ki so na FB-ju). Pa naj, če jim tako paše. vesna |
30. avg 2010 18:40
Je Ežoj lepo napisal. Študent, pa razmišljanje v koraku s časom in tehnologijo, kar ne zasledim niti pri moji generaciji, žal. [/citat]
Nena
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom