20. mar 2009 9:09
oj, seveda se da... vse se da... le flexibilen in iznajdljiv moraš biti... pa energije moraš dosti imeti... v dobri družbi lahko tudi štopaš.. kuhalniček imaš s sabo in nekaj lahke posode... z minimalno prtljage - armaflex, spalka, kozica, lonček in žlica, pa nekaj cunj, ščetko... da ni nahrbtnik pretežek.. ker potem se samo martraš s tisto težo... in.... jaz bi si kot izziv vzela celo to... kako preživeti brez denarja... greš na potovanje in se preživljaš tam, kjer si... to je res za pogumne - jaz bi si skrila nekam denar - da bi se počutila bolj varna... in nato na ulici zslužiš - risanje karikatur, igraš na inštrumente, narediš predstavo, se oblečeš v klovna in zabavaš ljudi.... najboljše umetnike sem na potovanjih spoznala prav na ulici - neverjetno! če pa nisi ravno tak tip, pa so še druge varijante - recimo pomoč pri ljudeh za hrano in prenočišče... to vse sem navrgla le kot možnosti in v razmislek... čeprav sem tudi sama to včasih prakticirala... moraš res biti pogumen - oz. tip za to... pa, pa inteligentka