8. jan 2010 15:05
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Meni pa na mojem starem priboru ostanejo packe in jih moram redno čistit še na roke. Izgledajo kot rja, pa ni. [pika] Vanja |
8. jan 2010 15:05
Meni pa na mojem starem priboru ostanejo packe in jih moram redno čistit še na roke. Izgledajo kot rja, pa ni. [pika] Vanja |
8. jan 2010 15:15
Hvala za nasvete, sem ravno dala prat brez tekočine za sijaj. Bomo videli kaj pride ven? lp, pinka
8. jan 2010 15:56
Dodaj sol.
Poleg tekočine oz. tabletk, v stroju mora biti tekočina za sjaj ter zadostna količina soli. Jaz še dostikrat dodam "špric" alkoholnega kisa po celotnem prostoru stroja. Vse se sveti, kot... "pasja...".
Pozdravček!
8. jan 2010 16:03
8. jan 2010 16:19
1. nujno je treba imeti zadosti soli v stroju.
2. po možnosti je tudi Calgon bolje kupiti čez mejo
Nasja
8. jan 2010 16:32
Tudi brez tekočine ni v redu. Sol imam vedno, trenutno somatovo.
8. jan 2010 16:38
Očitno je moj strojček čuden. Uporablkjam (razen tu in tam, morda 2x letno, sol) samo tablete.....Iz H.
rimljanka - zasebno mnenje
8. jan 2010 17:54
Tablet ne uporabljam, ker se ugotovila, da mi z njimi stroj dobro ne upere posode. Večinoma uporabljam tekoči Calgonit. Zdaj sem našla (v tujini) novi tekoči Calgonit, ki je drugačen od prejšnjega. Točno se imenuje CALGONIT Power Gel (s Enzym tehnologijo). Je super, je žele in je za 60 pranj. Posoda je lepo oprana. Upam, da je že v prodaji v Sloveniji. Migla
8. jan 2010 18:34
Imam star Candyjev stroj, po nasvetu na tej strani uporabljam tablete iz Hoferja, sol redno, tekočine za sijaj nikoli. Enkrat na 2 meseca uporabim čistilo za stroj. Problemov nobenih. Fine kozarce tudi jaz perem na roke - po tem, ko se jih je nekaj "zameglilo". Dragička, zakaj uporabiš kis? Ga vliješ v stroj pred pomivanjem ali vmes? LisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Dušeno sladko zelje