Na Sejmu Dom v Ljubljani sva z možem kupila vzglavnika Vitapur (s svilenim polnilom). Nisva jih še dobila, močno upam, da bova zadovoljna, saj sem v zadnjem času kupila dva različna vzglavnika, pa mi nobeden ne ustrezata.
Ko sem prebirala njihov katalog in internetno stran, so me začele zanimati tudi njihove odeje ("kovtri"). Imate kakšne izkušnje z njimi? Cene so namreč kar visoke in pred takim nakupom je treba razmisliti.
Zdaj imava za zimo dvojno odejo, polnjeno s kameljo dlako. Meni je prijetno toplo, zvečer se dodatno pokrijem še z deko. Možu je že "kovter" preveč. Spomladi in jeseni sva pokrita z dvojno volneno deko, oblečeno v prevleko, poleti jaz z isto, vendar brez prevleke, le z rjuho. Možu je v glavnem vedno (pre)vroče. Zato zdaj razmišljam o ločenih pokrivalih -za vsakega svojega, ne vem pa, za kakšno bi se odločila.
Živimo v bloku, stanovanje je toplo, tudi spalnica ni hladna, čeprav je radiator vedno zaprt.
Če imate kakšne izkušnje z Vitapur odejami, mi, prosim, sporočite svoje mnenje in izkušnje.
Hvala in lep pozdrav !
iza56