10. mar 2009 12:39
Mi smo predkratkimi kupili tega z dvema gnetilkama.Kadar grem zjutraj v službo ga nastavim z zamikom pečenja on imam kruh pečen,ko priem domov,drugače pa uporabljam hitri program in se kruh dela dve uri. chappy
10. mar 2009 12:39
Mi smo predkratkimi kupili tega z dvema gnetilkama.Kadar grem zjutraj v službo ga nastavim z zamikom pečenja on imam kruh pečen,ko priem domov,drugače pa uporabljam hitri program in se kruh dela dve uri. chappy
10. mar 2009 14:04
Mi smo bili dolgo časa skeptični saj smo prej imeli nekega Clatronik na posojo in nam kruh ni bil dober.(premalo pečen, na eni strani bolj na drugi manj...itd - predvidevam da je bil že aparat kar zdelan) no , pa smo Januarja kupili Panasonic ( nagrajeni na VIP testu) in moram reč - vreden svojega denarja res....super speče, veliko opcij ( hitri program traja 1.50 ure ...dolgi pa 4 ure), kruh pa za prste polizat, sploh ga ne kupujemo več, samo moko in to je to ( morebitne dodatke še) Priporočam nakup (res malo dražji , ampak kvalitetna zadeva) Escada
11. mar 2009 7:36
Kruhomat ima kup prednosti, od cene kruha do porabe časa. Po naših izkušnjah pa je kruh boljši, če je pečen na počasnem programu (3+ ure). Je pa treba najti recept, ki ti ustreza. Nam je še vedno bolj všeč, če je pečen v pečici. MiroKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Milijonska juha
Zelenjavna zloženka