Pri prehrani sem pred leti začela upoštevati kalorično vrednost živil (uspešno), nikjer pa nisem do sedaj zasledila koliko kalorij vsebuje 100 g ajvarja? Ali kdo ima podatek ?
LP!
amadeja
Pri prehrani sem pred leti začela upoštevati kalorično vrednost živil (uspešno), nikjer pa nisem do sedaj zasledila koliko kalorij vsebuje 100 g ajvarja? Ali kdo ima podatek ?
LP!
amadeja
7. apr 2003 15:21
Pošlji e mail proizvajalcu le tega, pa ti bodo sigurno vedeli povedati. LP Saša
14. apr 2003 14:29
hvala Rebeka ! LP! amadeja
7. mar 2005 21:10
jst bi pa samo vprašala, če ma kdo podatek koliko kalorij ima 100g pudinga, narejenega iz vrečke. hvala qiqi
8. mar 2005 16:23
saj si lahko to lepo preprosto izračunaš - škrob ima okoli 370 kcal/100g, mleko ima ne vem...nekaj okoli 50 kcal/100g, in sladkor se mi zdi da ima malo pod 400 kcal/100g.....in potem seštevaš in množiš ali pa sklepnimi računi, kakorkoli hočeš - seveda računaš glede na količine oz. težo mleka, sladkorja in škroba/pudinga, ki si ga zakuhala iin potem vse sešteješ. LP ZalaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Domači prijatelj z orehi in čokolado