eno vprašanje:ali ima mogoče katera za prodati rabljeno otroško stajico,najraje leseno.Vseeno,če je v slabšem stanju,bi jo potrebovala samo za na balkon.
lep pozdrav
antaja
Temo je spremenil(a) antaja dne 06. mar 2009 13:14:54
eno vprašanje:ali ima mogoče katera za prodati rabljeno otroško stajico,najraje leseno.Vseeno,če je v slabšem stanju,bi jo potrebovala samo za na balkon.
lep pozdrav
antaja
Temo je spremenil(a) antaja dne 06. mar 2009 13:14:54
6. mar 2009 16:25
Stajice sicer nemorem posoditi, ker je trnutno že v uporabi. Kljub temu pa bi svetovala, da ne nabaviš lesene (kljub eko materialu). Še sama ne veš, kako se bo lahko tvoj mali udaril v ograjico, vsaj jaz sem glede tega kar panična. Bolj uporabna se mi zdi mrežasta, s tapiciranim robom na vrhu. Veliko veselja z malčkom ti želim! Veronika
6. mar 2009 16:38
sem imela pri obeh starejših leseno,pa verjemi,da se praktično ne more kar tako poškodovati.Lesena mi je bolj všeč,ker lažje otrok vstane v njej.Čeprav seveda tud mrežasta ni slaba. antaja
6. mar 2009 17:12
Tudi mi smo imeli leseno in smo bili zelo zadovoljni, pa niti enkrat se ni mala udarila, saj da bi jaz vedela ne. biba
6. mar 2009 19:36
pa saj obstaja obloga iz blaga - mehka božena
6. mar 2009 22:11
Jaz bi pa z veseljem svojo prodala. Uporabljena je bila le dvakrat, ker hčerka ni marala biti v njej, torej je kot nova. Ni lesena, je mrežasta. Nina Ni-na
7. mar 2009 7:51
veš ni-na mrežastih je res veliko na prodaj po malih oglasih,zato bom še malo počakala,če se lesena najde.Vseeno hvala antaja
7. mar 2009 19:32
Stajica na balkonu je prepovedana. Nikita
7. mar 2009 20:04
zakaj že?če v njej sedi 9 mesečni otrok,je ob steni,vsaj 0,5 metra stran od ograje,pa nikoli ni sam? antaja
8. mar 2009 8:05
Stajica ti da lažen občutek varnosti, zato obstaja možnost, da otrok kakšno minuto ni sam. Nikita
11. mar 2009 10:02
vidim,da nimam sreče z leseno stajico.Jo res nobena nima na podstrehi? Še malo bom upala,drugače bom pa res morala mrežasto kupiti. antajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Hempy polenta