Pozdravljene!
Na forumu sem prebrala, da 100 % priporočate Turistično kmetijo Gaube v Šentilju. Naj pa vam sedaj omenim mojo zgodbo-
ker letos praznujem 30 let sem se odločila, da 30-ko malo bolj zapijem. Odločila sem se, da moje najbližje in prijatelje povabim k Gaube-ju, rezervirala sem si tudi muzikante.
Oče je klical h Gaube-ju januarja potrdili smo termin 14.03. in ena skrb je bila za mano- lotila sem se lahko vabil, organizacije, iskanje muzikantov, načrtovanja peke; skratka ta glavno je bilo za mano.
Vmes od januarja pa vse do 04.03. sem se slišala z gospodarico, češ da je dovolj da potrdim št. oseb kakšne 3 dni prej in takrat naj bi se zmenila tudi glede hrane.
Nakar- naj vam omenim vabila so bila poslana, ljudje so mi potrdili prisotnost-skupaj 25 ljudi, nakar razočaranje. Oče me je klical 04.03. ob 10.00 uri zjutraj, da mu je gospodarica odpovedala, češ da naj bi imela neke vzroke- seveda jih ni utemeljila.
Seveda razočarana in jezna sem imela namen odit do Gaube- ja da mi razloži vzrok odpovedi mojega praznovanja.
Hvala bogu, sem vmes našla odlično kmetijo po moji oceni mnogo boljše in tudi profesionalnejšo.
Seveda gre moja kritika na račun Gaube-ja, ki si tega ne more privoščit, da mi zavrne mojo rezervacijo brez vzroka- seveda po moje bo tam praznoval nekdo drug v številčnejši zasedbi- in posledično bo kmetiji Gaube tudi prinesel mnogo več denarja.
ZATO DEKLETA NIKAKOR H GAUBE-JU, pisala bom še seveda tud na druge forumu in delila mojo razočaranje nad to kmetijo- mene nikoli ne vidijo več tam.
srcica